Konu Yazar TheTurk2 Che ! Haz 155 1 21 Ağu 2008 #1 Arkadaslar ben bu resımdekı yere tıklayamıyorum:S bazen sola gıtmek lazım oluyor ama gıdemıyorum o bolgeye bunun bır cozumu yokmudur arakdaslar :S Dipnot : Bu her fıre drake skınde boyle
Arkadaslar ben bu resımdekı yere tıklayamıyorum:S bazen sola gıtmek lazım oluyor ama gıdemıyorum o bolgeye bunun bır cozumu yokmudur arakdaslar :S Dipnot : Bu her fıre drake skınde boyle
B BLaDeOfMaStEr CüCeOfMaStEr :D Haz 853 16 21 Ağu 2008 #2 Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar el_statebar ve ka_statebar'a gir orda en üste Base var ona tıkla ve büyüklüğünü küçült (hp mp orayı alsın yeter bide P butonunu) kendin uğraşmışsın galiba biraz
Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar el_statebar ve ka_statebar'a gir orda en üste Base var ona tıkla ve büyüklüğünü küçült (hp mp orayı alsın yeter bide P butonunu) kendin uğraşmışsın galiba biraz
Konu Yazar TheTurk2 Che ! Haz 155 1 21 Ağu 2008 #3 Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar Kanka ben yapmadım bunu ındırdım bu her ındırdıgım fıre drake skınde boyle yav nasıl yapcamkı senın dedıgınden bırsey anlamadım neyın buyuklugunu kucultcem
Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar Kanka ben yapmadım bunu ındırdım bu her ındırdıgım fıre drake skınde boyle yav nasıl yapcamkı senın dedıgınden bırsey anlamadım neyın buyuklugunu kucultcem
B BLaDeOfMaStEr CüCeOfMaStEr :D Haz 853 16 21 Ağu 2008 #4 Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar sen clientindeki el_statebar_us ve ka_statebar_us dosyalarını uplo düzeltem UI_US klasörünün içinde
Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar sen clientindeki el_statebar_us ve ka_statebar_us dosyalarını uplo düzeltem UI_US klasörünün içinde
xbykillerx Cüce Yurtta Gurbette:( Haz 693 8 21 Ağu 2008 #5 Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar sanki map açık kalmış
Konu Yazar TheTurk2 Che ! Haz 155 1 21 Ağu 2008 #6 Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar http://uploaded.to/?id=uxqtnm uploadladım kanka buyur Son düzenleme: 21 Ağu 2008
Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar http://uploaded.to/?id=uxqtnm uploadladım kanka buyur
ThirtySeven Member Ağu 383 2 21 Ağu 2008 #7 Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar Map ' i açıp kapatmayı dene bir kere belki sorun çözülür .
Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar Map ' i açıp kapatmayı dene bir kere belki sorun çözülür .
Konu Yazar TheTurk2 Che ! Haz 155 1 21 Ağu 2008 #8 Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar Cok Denedım.
B BLaDeOfMaStEr CüCeOfMaStEr :D Haz 853 16 21 Ağu 2008 #9 Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar Halletim burdan indir ! TIKLA VE HAYRINI GÖR Bu arada skindeki yazıları editlemişssin ayıp oluyor :S
Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar Halletim burdan indir ! TIKLA VE HAYRINI GÖR Bu arada skindeki yazıları editlemişssin ayıp oluyor :S
Konu Yazar TheTurk2 Che ! Haz 155 1 21 Ağu 2008 #10 Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar Dedımya sana :S ben kendım yapmadım skını :S buradan ındırdım :S ındırıyorum oldu cok tesekkur ederım allah razı olsun attım repini Son düzenleme: 21 Ağu 2008
Cevap: Fıre Drake Skın'de Bır Bug Yardım Edermısnız Arkadaslar Dedımya sana :S ben kendım yapmadım skını :S buradan ındırdım :S ındırıyorum oldu cok tesekkur ederım allah razı olsun attım repini