kerem18
Member
- May
- 717
- 2
Öncelikle Merhabalar,
İsmim ANIL EMRE ÖZDEMİR, Bir Çok Arkadaş Açtığım Konuyu Sonuna Kadar Sıkılmadan Okumuş,ve 2 Arkadaş Bana Telefondan Ulaştı, Bende Düşündümki Benim Gibi Düşünen , Oyunda Harcadığı ZAMAN'ın Kıymetini Bilen,Seviyeli,Saygılı Birçok Kişi var.Madem Var,Ozaman Bu Kişilere Ulaşıp Bir Kaç Kişi Güzel Dostluklar , Arkadaşlıklar Kurarak , Seviyeli Sohpetimizle , Oyunumuza Zevk Katarak Birlikte Vakit Geçirebiliriz.
Eğer Sizde,
Aradığımız Özellikler,
Şimdi bana şunu soruyorsunuz.. "Bu adam yaş sınırı koymamış?" Diyorsunuz..
Öncelikle size 1 atasözüyle yanıt vermek istiyorum,
"Akıl Yaşta Değil Baştadır!"
Ayrıca kendi gözlemlerimden bahsedecek olursam , ben çok ADAM gördüm "5" yaşındaki çocuk zekasına sahip olan , ben nice ÇOCUK gördüm "25" yaşındaki adamın olgunluğuna sahip olan.
İsmim ANIL EMRE ÖZDEMİR, Bir Çok Arkadaş Açtığım Konuyu Sonuna Kadar Sıkılmadan Okumuş,ve 2 Arkadaş Bana Telefondan Ulaştı, Bende Düşündümki Benim Gibi Düşünen , Oyunda Harcadığı ZAMAN'ın Kıymetini Bilen,Seviyeli,Saygılı Birçok Kişi var.Madem Var,Ozaman Bu Kişilere Ulaşıp Bir Kaç Kişi Güzel Dostluklar , Arkadaşlıklar Kurarak , Seviyeli Sohpetimizle , Oyunumuza Zevk Katarak Birlikte Vakit Geçirebiliriz.
Eğer Sizde,
- Hergün Kurulup Bozulan Geçici Clanlardan Bıktım,
- Küfür Beni Bozar , Seviyeli Bir Ortam Arıyorum,
- 2-3 Gün Geçince Cıvıtanlardan Nefret Ediyorum,
- Oyunumu Oynarken , Keyifli Vakit Geçirip , Seviyeli Sohpet Etmek İstiyorum,
- ARTIK OYUNDA HARCADIĞIM VAKTIMI BOŞA GEÇİRMEK İSTEMİYORUM!
Aradığımız Özellikler,
- Ventrilo + Mikrofon (Oyun içi irtibat ve sohpet için)
- KÜFÜR ne olursa olsun yasaktır! (Seviyeli bir ortam için)
- Gözü İTEM de değil DOSTLUK , KAREŞLİK te olmalı.
Şimdi bana şunu soruyorsunuz.. "Bu adam yaş sınırı koymamış?" Diyorsunuz..
Öncelikle size 1 atasözüyle yanıt vermek istiyorum,
"Akıl Yaşta Değil Baştadır!"
Ayrıca kendi gözlemlerimden bahsedecek olursam , ben çok ADAM gördüm "5" yaşındaki çocuk zekasına sahip olan , ben nice ÇOCUK gördüm "25" yaşındaki adamın olgunluğuna sahip olan.
UNUTMAYIN , ELBET ARAMIZDA BAZI EĞRİLER ÇIKACAKTIR. BENİM BİLDİĞİM BİR LAF VARDIR ;
"SEN HEP DOĞRU OL , EĞRİLER ZAMANLA ZATEN DOĞRULUR!"
BİZ DOĞRU OLMAYA BAKACAĞIZ , HEP DOĞRU OLACAĞIZ.
EĞER SİZDE BİZİM GİBİ DÜŞÜNÜYOR VE ZAMANINIZIN KIYMETİNİ BİLİYORSANIZ SİZİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ
"SEN HEP DOĞRU OL , EĞRİLER ZAMANLA ZATEN DOĞRULUR!"
BİZ DOĞRU OLMAYA BAKACAĞIZ , HEP DOĞRU OLACAĞIZ.
EĞER SİZDE BİZİM GİBİ DÜŞÜNÜYOR VE ZAMANINIZIN KIYMETİNİ BİLİYORSANIZ SİZİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ
İLETİŞİM
Facebook;
Msn;
Telefon;
HTML:
Anıl Emre Özdemir
HTML:
HTML:
0537 713 16 33
UNUTMA!
ZAMAN , durduramadığın , geri getiremediğin ve en hızlı şekilde harcadığın tek şeydir!
ZAMAN , durduramadığın , geri getiremediğin ve en hızlı şekilde harcadığın tek şeydir!