Fraps [Video Cekme Programı] Kullanımı [Resimli Anlatım] YouTube'ye Video Koyma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan JeniouS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

JeniouS

Active Member
Haz
1,990
0
FRAPS KULLANIMI
http://www.fraps.com/download.php-Burdan indirebilrsiniz
programı yüklediğinizde başlat menüsünde,tüm programlarda fraps yazısı çıkmış olmalı...buradan fraps'e tıklıyoruz...karşımıza şöyle bir ekran çıkıyor:
fraps1cl6.png

çıkan ekranda MOVİES 'e tıklıyoruz.

movies'e tıkladığımızda ise şöyle bir ekran geliyor:

fraps2cm6.png

**KIRMIZIYLA çizdiğim yerden çektiğimiz videoların nereye kaydedileceğini ayarlayabiliriz...

**MAVİYLE çizdiğim yerden ise video kaydını hangi tuşla başlatıp hangi tuşala bitireceğimizi ayarlayabiliriz...

**SİYAHLA çizdiğim yerden videoyu half-size yani yarım ekran yada full-size yani tam ekran çekebilceğimizi ayarlayabiliriz...

**BEYAZLA çizdiğim yerden ise ses kaydedip kaydetmeyeceğimizi ayarlayabiliriz...
sağdaki rakamlarda fps hızı!!

video hazırlamak için öncelikle bir oyuna ve bir ekran kaydedici(oyun kaydedici daha doğrusu) programa ihtiyacınız var...

FRAPS KULLANIMI

programı yüklediğinizde başlat menüsünde,tüm programlarda fraps yazısı çıkmış olmalı...buradan fraps'e tıklıyoruz...karşımıza şöyle bir ekran çıkıyor:

çıkan ekranda MOVİES 'e tıklıyoruz.

movies'e tıkladığımızda ise şöyle bir ekran geliyor:

**KIRMIZIYLA çizdiğim yerden çektiğimiz videoların nereye kaydedileceğini ayarlayabiliriz...

**MAVİYLE çizdiğim yerden ise video kaydını hangi tuşla başlatıp hangi tuşala bitireceğimizi ayarlayabiliriz...

**SİYAHLA çizdiğim yerden videoyu half-size yani yarım ekran yada full-size yani tam ekran çekebilceğimizi ayarlayabiliriz...

**BEYAZLA çizdiğim yerden ise ses kaydedip kaydetmeyeceğimizi ayarlayabiliriz...
sağdaki rakamlarda fps hızı!!

bütün bunları yaptıktan sonra ekranı SİMGE DURUMUNA KÜÇÜLTÜN!!!!!!!!!!!

NOT:** masaüstünüzün sağ alt köşesinde simgelerin gizli olduğu yerde de fraps sembolü var!!!

neyse simge durumuna küçülttünüz...hiçbir şeye dokunmadan oyuna girin,ekranda fps hızı yazılı olacak...ama sarı olarak!!hangi tuşu ayarladıysanız ona basınve kaydı başlatın...tekrar aynı tuşa basarak kaydı bitirebilirsiniz...

çektiğiniz video kırmızıyla çizdiğim yerden ayarladığınız yere kaydedilir...!!!!!

ÖNEMLİ NOT:*********FRAPS'LE KAYDETTİĞİNİZ VİDEOLAR ÇOK FAZLA YER KAPLAR!!BUNU AZALTMAK İÇİN TOTAL VİDEO CONVERTER YANİ VİDEO DÖNÜŞTÜRÜCÜ KULLANARAK VİDEOLARI XVİD AVİ FORMATINA ÇEVİRİN((TAVSİYE EDERİM,BEN HEP XVİD KULLANIYORUM...

total video converter:

http://www.tombraiderclub.org/forum...-video-convertervideo-donusturucu-t436.0.html

YOUTUBE'A VİDEO EKLEME

youtube anasayfasında , sağ üst köşede SARI kare içindeki UPLOAD'a tıklayın...

KIRMIZIYLA çizdiğm title bölümüne videonun adını...

MAVİYLE çizdiğim yere videonun açıklamasını...

SİYAHLA çizdiğim yere videonun kategorisini

NOT:*****ENTERTAİNMENT'İ SEÇİN !!!!!!

KAHVERENGİYLE çizdiğim yere videonun taglarını yazın ve upload a video 'ya tıklayın...

youtubeuploadxa9.png

çıkan ekranda gözat'a tıklayarak ekleyeceğiniz videoyu seçin ve upload'a tıklayın...bekleyin...bir süre sonra ekranda çıkan cümlede my videos'a tıklayın ve videonuz artık youtube'da ...[[TABİ ONAYLANINCA]]

Son düzenleme:
Cevap: Fraps [Video Cekme Programı] Kullanımı [Resimli Anlatım] YouTube'ye Video Koym

GÜZEL ANLATIM , PAYLAŞIM Ty

Cevap: Fraps [Video Cekme Programı] Kullanımı [Resimli Anlatım] YouTube'ye Video Koym

Önemli Deil Saol Yorum için

Geri
Üst Alt