G1 Üzerİnden tİcket atma / resİmlİ anlatim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sony

●Ko Cüce DeLy^Si●
Uyarıları Dikkate Almadı
Reaction score
15
Gamersfirst üzerinden artık ticket atabiliyoruz peki bunu nasıl yollayabiliriz ? şimdi adım adım sizlere bunu anlatacam.

1.ADIM.
Gamersfirst profilimize giriyoruz
.
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 1441x838.
2.ADIM
Yardıma tıklıladıktan sonra hangi accountu kullanıyorsak onu seçiyoruz.
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 1442x838.
3.ADIM
Oynadığnız MMORPG oyununu seçiyoruz
.
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 1441x900.
4.ADIM
Burdan yolladığımız ticket bölümünü ve gelen cevapların olduğu bölümü seçiyoruz.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 1442x839.
5.ADIM
Burdan sorunumuzla ilgili ticket atıyoruz aşşağıdaki seçenekleri kendinize özel olarak seçiyorsunuz.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 1442x838.
6.ADIM
My Stuff bölümünde yolladığınız ticketlar ve gelen cevapları bulunmakta.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 1444x838.
7.ADIM
Buradan gelen ticket cevaplarını görebiliyoruz
smilev.gif
sorununuz hangi türdeyse o seçeneği seçerek cevabı görebiliyorsunuz.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 1441x839.

Cevap: G1 Üzerİnden tİcket atma / resİmlİ anlatim

Verildi...

rep puanı bu yüzden mi düştü

++++++++++++++++++

Geri
Üst Alt