Farm Server -GameOFknight |1453 Farm|Reign Of Fire Drake|31 ARALIK OFFİCİAL |Eski Anılar Hayat Buluyor |-

Beta açık oyunu test edebilirsiniz GAMEOFKNİGHT oyuncuları .

Beta v1 açık oyunu test edebilirsiniz GAMEOFKNİGHT oyuncuları .

bi bitmediniz.başka bir poyraz serveri daha.ama bunlar iyice aşmış artık oyun içi görüntüler bile çalıntı.clientin içinde başka serverin bile linkleri var belki clienti bile çalmışlar :D hiç bulaşmayın derim

bi bitmediniz.başka bir poyraz serveri daha.ama bunlar iyice aşmış artık oyun içi görüntüler bile çalıntı.clientin içinde başka serverin bile linkleri var belki clienti bile çalmışlar :D hiç bulaşmayın derim

Oyun içi görüntüler Betada Çekilmiştir . Client özel editlenmiştir download edip kontrol edebilirsiniz. Sunucumuz poyrazbilişim bünyesindedir ve yurt dışında barınmaktadır . Database yönetim ekibimiz tarafından editlenmiş olup yaklaşık 2 aydır üzerinde çalışılmaktadır . Bug vs kesinlikle Olmamaktadır ki 1453 database editlemek kolay değildir Beta aktiftir girip test edebilirsiniz. Lütfen eleştirmeden önce bakın !

Son düzenleme:
bizde yedik.betada çekilmişmiş https://www.ko-cuce.net/index.php?t...06-2021-oezlemle-beklediginiz-yillar.2612271/ bu arkadaşlarda siz daha ortada yokken bile sizin betanızdan almışlar heralde.poyraz bilişiminin 1453 clientini başkasından arakladığını bilmeyen kalmadı.bu yüzden her serverde bug yok diye garanti vermelerine rağmen tüm oyun bug kaynıyor ve adam gibi düzeltemiyorlar

https://www.facebook.com/Gameofknight-1453-Farm-Server-154960447848071/
Buyrun facebook sayfamıza bakın çalışmalar hangi tarihte başlamış ve beta hangi tarihte başlamış . Bahsettiğiniz linkteki server'mi bizden almış yoksa bizmi onlardan anlarsınız . Siz sanırım o server'in veya rakip server'lardan birinin adminisiniz . Böyle gelip yorumları kirletmek yerine gidip databasenizi editleseniz sizin için daha iyi olur . Ayrıca 1453 Client özel editlenmiştir diğer 1453 servelerin clientlernii indirip karşılaştırabilirsiniz. Normalde size cevap vermezdim fakat söyledikleriniz mantık dışı olduğu için mecbur kaldım.

Son düzenleme:
YA ADMIN SIMDI ACICAN SEN SERVERI AC BAKEM HELE BEN BIR GOREM SENIN SERVERINI AYNI DKKA BUGLARI YAPAMDA GOR OLM AKILLANMADINIZMI HALA MILLETI BUGLU DB ILE KANDIRIYORSUNUZ BIRAKIN ARTIK BU AYAKLARI YANI SIZIN ZAMANINIZA BIZIM ZAMANIMIZA YAZIKTIR AMA YINEDE ACIK

LAN ADMIN BOZUNTUSU O BAHSETTIGIMIZ QUICK GAME SENDEN ALINDIYSA MAL SENI NEDEN GORMEDIK PIYASADA O ZAMAN SESSIZ SEDASIZ ISLERINI YAPTIN MILLETE SOYLEMEDIN BETAYI ACTIK DIYE GERI OLM AZ AKILLI OYNAYIN LAN SU OYUNU KIMSEYI KARALAMAYIN COCUK COCUK HAREKETLER YAPMAYIN YASINIZIN GOSTERDIGI GIBI KONUSUN ACIN INSALLAH KI TUTAR BUGSUZ OLUR KI YANILIYORUM SERVERINIZDE COK BUG OLACAGINDAN EMINIM

komiksin cidden.verdiğin face sayfasında herşey 28 aralıkta başlamış neyin kafasını yaşıyosun.neden değiştirdin resimleri yemedi demi?madem resimler sana ait koysana tekrar görelim?ama merak etme kafan o kadar iyi çalışmıyo diğer forumlardaki resimleri değiştirememişsin daha.sahtekarlığını 2 saniyede kanıtlıyım sana

başka bir siteden tanıtım konunun altındaki resimler aynen böyle.reklam olmasın diye siteyi karaladım.iyice anlaşılsın diye monitörde ve görüyosam ss aldım

http://i.hizliresim.com/nL72pB.jpg bu resimde sözde kendi serverinde exp kasan insanları göstermişsin
http://i.hizliresim.com/7MkPLP.jpg bu da çalıp kendi serverin olarak tanıttığın resimlerden bazıları

http://i.hizliresim.com/BDM4dV.jpg sen bu resmi bilerek koymamışsın.neden çünkü adminin ismi gözüküyor.senin koyduğun resimdeki clan ve adamlar bu resimde ve admin yeni melanor quickgame admini.merak eden tanıtım konularına girip resimlerde görebilir.diğer resimlerinde aslında nereye ait olduklarını görebilirler.10 tane flan resim çalmışsın ben 3-4 tanesini gösterdim burda bunlar senin sahtekarlığını kanıtlamaya yeter.

ben 8 yıldır private serverlerde oynuyorum ve hiçbir server ile bağım yok.benim derdim paraları ve emekleri çalınmasın diye onları uyarmak.client editlemeyide bi halt sanma yapmayan kalmadı artık editlersin ama bişeyden anlamıyosan hiç bir bugu düzeltemezsin.clientte poyraz bilişime ait.

komiksin cidden.verdiğin face sayfasında herşey 28 aralıkta başlamış neyin kafasını yaşıyosun.neden değiştirdin resimleri yemedi demi?madem resimler sana ait koysana tekrar görelim?ama merak etme kafan o kadar iyi çalışmıyo diğer forumlardaki resimleri değiştirememişsin daha.sahtekarlığını 2 saniyede kanıtlıyım sana

başka bir siteden tanıtım konunun altındaki resimler aynen böyle.reklam olmasın diye siteyi karaladım.iyice anlaşılsın diye monitörde ve görüyosam ss aldım

http://i.hizliresim.com/nL72pB.jpg bu resimde sözde kendi serverinde exp kasan insanları göstermişsin
http://i.hizliresim.com/7MkPLP.jpg bu da çalıp kendi serverin olarak tanıttığın resimlerden bazıları

http://i.hizliresim.com/BDM4dV.jpg sen bu resmi bilerek koymamışsın.neden çünkü adminin ismi gözüküyor.senin koyduğun resimdeki clan ve adamlar bu resimde ve admin yeni melanor quickgame admini.merak eden tanıtım konularına girip resimlerde görebilir.diğer resimlerinde aslında nereye ait olduklarını görebilirler.10 tane flan resim çalmışsın ben 3-4 tanesini gösterdim burda bunlar senin sahtekarlığını kanıtlamaya yeter.

ben 8 yıldır private serverlerde oynuyorum ve hiçbir server ile bağım yok.benim derdim paraları ve emekleri çalınmasın diye onları uyarmak.client editlemeyide bi halt sanma yapmayan kalmadı artık editlersin ama bişeyden anlamıyosan hiç bir bugu düzeltemezsin.clientte poyraz bilişime ait.

Şimdi söze şöyle başlıyım beyfendi 1. olarak siz face sayfamızı tam olarak anlayamadınız sanırım . Biz Private server işine 2021 'da girdik Facebook sayfamızda halen gönderiler duruyor inip bakabilirsiniz ve hatta hangi yılda kurulduğuna dair size özelden tüm SS leri atabilirim. 2. olarak Tanıtım konusu üzerindeki tüm resimlerin aşama aşama yapımlarıyla ilgili SS'ler de elimizde mevcut. 3. olarak ise database ve client . 1453 database kullanıyoruz evet şuan açılmış veya açılacak olanlarla aynı database fakat şöyle bir konu var biz databaseyi elimize alıp 1 günlük bi çalışmayla işe başlamıyor . Tam 2 aydır db ve client üzerinde çalışıyoruz bununla ilgili kanıtlarıda size sunabilirim. SON OLARAK siz sanırım private server tanıtımını sadece kocuce'den ibaret zannediyorsunuz fakat üstte belirttiğimiz gibi 5 ayrı ülkenin 5 ayrı forumunda reklamlarımız dönüyor . Ve biz buraya reklam vermeden 1 ay önce kapalı betaya başlamıştık zaten. Unutmayın reklamın iyisi kötüsü olmaz şuan siz kendinizi yalancı durumuna düşürüyorsunuz.

Rezalet. Premium görüntüleri Apex ko dan çalıntı. Paintte çizip üstüne yazmışlar. Ulan hiç mi Allahınız Kuranınız yok ? İnsanları dolandırırken hiç mi öbür tarafı düşünmüyorsunuz şerefsizler. Adam gibi bi sunucu açamadınız. Hep vurkaç taktiği. Girip oynamayın beyler. Maximum 15 gün. Sonra HOPPPP isim değişir yenisini açarlar. KnightX GameOfKnight bok knight püsür knight diye diye milleti s.kmenin peşindeler. Bu kadar mı çalıntısınız ya ? UPGRADE GÖRÜNTÜSÜ BİLE APEX DEN ÇALMIŞSINIZ :) AZAGAİ UPGRADE. ALTINA Bİ PAİNT KENDİ ORANLARINI YAZMIŞ. ULAN 1453 DİOSUN UPGRADE GÖRÜNTÜNÜ GİDİP 20XX SUNUCUDAN ÇALIYORSUN.

Allah'a inanıyorsanız yapmayın. Biraz inancınız varsa DOLANDIRMAYIN milleti. Hırsız şerefsizler.

LAN ADMIN BOZUNTUSU O BAHSETTIGIMIZ QUICK GAME SENDEN ALINDIYSA MAL SENI NEDEN GORMEDIK PIYASADA O ZAMAN SESSIZ SEDASIZ ISLERINI YAPTIN MILLETE SOYLEMEDIN BETAYI ACTIK DIYE GERI OLM AZ AKILLI OYNAYIN LAN SU OYUNU KIMSEYI KARALAMAYIN COCUK COCUK HAREKETLER YAPMAYIN YASINIZIN GOSTERDIGI GIBI KONUSUN ACIN INSALLAH KI TUTAR BUGSUZ OLUR KI YANILIYORUM SERVERINIZDE COK BUG OLACAGINDAN EMINIM

Şimdi isminizi bilmiyorum ama sayın oyuncu yorumlarınızda bir çelişki var eğer biz bi 1453 server isek . acaba 19xx database'simi kullanmalıyız ? biz 1453 bi database kullanıyoruz fakat 1 2 günlük bi editleme değil tam 2 aydır üzerinde kafa yoruyoruz. Kapalı betamız 1 ay once acıldı açık beta v1 bitti v2 'ye dün geçtik. Bilinen tüm bugları fixledik. Biz şuan oyunu %100 sorunsuz hale getirdik evet Client poyrazbilişime ait fakat 1 aydır 'da client üzerinde çalışıyoruz virustotal sonuçlarını paylaştık tamamen temiz . Zaten şuanda da beta açık girip ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz

Rezalet. Premium görüntüleri Apex ko dan çalıntı. Paintte çizip üstüne yazmışlar. Ulan hiç mi Allahınız Kuranınız yok ? İnsanları dolandırırken hiç mi öbür tarafı düşünmüyorsunuz şerefsizler. Adam gibi bi sunucu açamadınız. Hep vurkaç taktiği. Girip oynamayın beyler. Maximum 15 gün. Sonra HOPPPP isim değişir yenisini açarlar. KnightX GameOfKnight bok knight püsür knight diye diye milleti s.kmenin peşindeler. Bu kadar mı çalıntısınız ya ? UPGRADE GÖRÜNTÜSÜ BİLE APEX DEN ÇALMIŞSINIZ :) AZAGAİ UPGRADE. ALTINA Bİ PAİNT KENDİ ORANLARINI YAZMIŞ. ULAN 1453 DİOSUN UPGRADE GÖRÜNTÜNÜ GİDİP 20XX SUNUCUDAN ÇALIYORSUN.

Allah'a inanıyorsanız yapmayın. Biraz inancınız varsa DOLANDIRMAYIN milleti. Hırsız şerefsizler.

Sabrım artık taşıyor ! ama siz bize küfür ederken ben size yinede beyfendi diyeceğim. GAMEOFKNİGHT olarak earlyacses kapalı beta açık beta haricinde resmi olarak sunucuyu hiçbir zaman açmadık. Diğer oyunlardan çalıp dediğiniz resimleri tek tek yapım aşamalarını şimdi paylaşıyorum!. Saatlerce emek harcayarak yaptığım tanııtım konusuna leke sürdürmem ! Ayrıca oyunumuzda KC ve PREMİUM almak sadece parayla değil ! her gün event yapıp 30 kişiye kc hediye ediyoruz betada her betada 20 kişiye hediye ediyoruz. 2 AY ÜZERİNDE ÇALIŞIP 15 günde kapatmak gibi bi niyetimiz asla yok ! İstediğimiz oyuncu kitlesi diğerleri gibi binler değil 400-500 SABİT DÜZGÜN İNSAN BİZE YETER !maddi çıkarlar değil eğlenmek istiyoruz !

BENİM BİR OYUNCU OLARAK ŞU DİKKATİMİ ÇEKTİ. DİĞER SERVERLAR NEDEN BURAYI ÇEKEMİYOR . FAKE HESAP AÇIP BURAYA GELİYORLAR . BU ARKADAŞLARI UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORUM VE HER ZAMAN ARKALARINDAYIM.

------------------------------------------------------------------

YORUMU SİZE BIRAKIYORUM .

daha kendi face sayfandan haberin yok.ne 2021 u en eski paylaşım 28 aralık diyorum.ayrıca ne kadar uzun süredir bu işin içinde olursanız olun neyi nasıl çaldığınızın kanıtları ortada.tanıtım konusundaki resimlerin hırsızlığın kanıtlandıktan değiştirildiğini kanıtlarıyla sundum ve 2. kez sahtekarlığını kanıtladım.madem resimler sana aitti neden kaldırıyosun?göndersene ss leri görelim diğer adminlerin senin resimlerinde işi ne.o kadar dürüst olduğunu iddaa ediyosan kaldırdığın tüm resimleri koyda millet kim yalancı anlasın.sen şimdi kıvırıp şuanda bulunan resimlerin kanıtlarını yollarsın onu önceden diyimde bulanıklık yaratma.çalıntı ve buglu databaseyi kendiniz tamamen sorunsuz hale getirebilecek kapasitede insanlarsanız başka serverlerden çalmadan reklam yapınki insanlar size inansın uğraştığınıza değsin.farklı bi siteden ss ler alıp kanıtlar sunmamdan sonra bana sadece ko-cüce den haberdar demen nasıl bir mantıktır anlam veremiyorum.ben türk forumlarından çok en büyük yabancı forumlarda takılan biriyim ama ne hikmetse bi kere bile reklamınızı görmedim.eğer böyle bişey varsa reklam verdiğiniz forumları gözden geçirin derim.yada yine sallıyosun.bi arkadaşta diğer resimlerde apex ten çalıntı demişki büyük ihtimal oda doğrudur resimlerin üstünü karalamış resmen adam.bazısında da uğraşmadan direk ingilizce olarak alıp koymuş.

bence sen bana sallamak yerine daha önceki yorumlarımda kanıtladığım sahtekarlıklarına cevap ver.veremiyosanda sus bari.

bir arkadaş daha başka server admini olduğumu iddaa etmiş.kanıtıda kaliteli bulduğum bir servere kaliteli demem.ne kadar ileri görüşliymüşümki 5 sene öncesinden fake hesap açmışım bu günleri görüp.gir profilime kime ne yazmışım bak anlarsın adminlerle bi bağlantım olmadığını.bu kadar saf olmayın araştırın biraz

sahtekarlıkları defalarca kanıtlanmalarına rağmen forum yönetimi neden hala bu insanlara reklam izni veriyo anlamıyorum.sonuçta ilk hafta milletin parasını çalıp kapatacaklar 1 hafta sonra başka isim ile gelecekler

Geri
Üst Alt