Merhabalar ...
Bazı Bilgilerim
Adım : Muhammet
Yaşım : 19
Öğrenim Durumu: Lise Mezunu (Elektrik-elektronik bölümü)
Yaşadığım Yer: İstanbul/SultanGazi
":sakalli:" böyle.
Bilgisayar mühendisliği
ve öyle böyle derken Ko-Cuce Tekrar Açılmış ben önceki açıldıgını bilmiyordum falan ko-cuce'i HandyKO'nun Domaini olarak Kullanmıştı alper Ordan biliyordum, İşte Forumun 15. Üyesiyim, Açıldıgı gün üye oldum... Cuceloper, Moderator, Yönetici Olduk
Böyle Sürüklenip gidiyoruz işte.
(değişmez)
trance4ever - Admini Oldugu foruma uğramayan aga.
Bu kadar.
iyi ForuMLar!
Bazı Bilgilerim
Adım : Muhammet
Yaşım : 19
Öğrenim Durumu: Lise Mezunu (Elektrik-elektronik bölümü)
Yaşadığım Yer: İstanbul/SultanGazi
Nasıl Biriyim?
":sakalli:" böyle.
Okul Hayatım;
1998 Yılında Okula Başladım, 5. Sınıf'a Kadar Derslerim Çok iyiydi taki Bilgisayarla Tanışıncaya kadar...
Bilgisayarla Tanıştıkdan sonra Derslerden Soğudum, İşkence gibi gelmeye başladı ve Daha sonra Notlarım düşmeye başladı...
Yani Pek Başarılı bir Öğrenci değilim, İlkOkulu zar zor bitirdik (!)
Daha Sonra İstanbul , Şişli EML(Amele)'e Girebildim ...
Lise 1. Sınıf İlk Dönem Notlarım güzeldi, ikinci Dönem Bozulmaya başladı (Sanırım Okula Alıştığım için oldu, Kaynatmaya başlamıştık ) ve Sınıfı nasıl geçeceğim diye düşünürken Nerdeyse teşekkür alıyordum ... Elektrik Elektronik Teknolojileri bolumunu kazanabildim. ve Lise 2. Sınıfımı Bu Bolumde Tamamladım... İlk Dönem 8 Adet Zayıfım olsada, 2. Dönem hiç yoktu ...
vee derken lise hayatım an itibariyle sona ar
1998 Yılında Okula Başladım, 5. Sınıf'a Kadar Derslerim Çok iyiydi taki Bilgisayarla Tanışıncaya kadar...
Bilgisayarla Tanıştıkdan sonra Derslerden Soğudum, İşkence gibi gelmeye başladı ve Daha sonra Notlarım düşmeye başladı...
Yani Pek Başarılı bir Öğrenci değilim, İlkOkulu zar zor bitirdik (!)
Daha Sonra İstanbul , Şişli EML(Amele)'e Girebildim ...
Lise 1. Sınıf İlk Dönem Notlarım güzeldi, ikinci Dönem Bozulmaya başladı (Sanırım Okula Alıştığım için oldu, Kaynatmaya başlamıştık ) ve Sınıfı nasıl geçeceğim diye düşünürken Nerdeyse teşekkür alıyordum ... Elektrik Elektronik Teknolojileri bolumunu kazanabildim. ve Lise 2. Sınıfımı Bu Bolumde Tamamladım... İlk Dönem 8 Adet Zayıfım olsada, 2. Dönem hiç yoktu ...
vee derken lise hayatım an itibariyle sona ar
Dinlediğim Müzik Türleri
Rock, Rap, Slow, Arabesk. (Ruh hali)
Bilgisayar Bilgim
Php, Mysql,Mssql, CSS, Javascript, jQuery Kütüphanesi, C#, Visual Basic
Hayallerim
Bilgisayar mühendisliği
KO Hikayem
7. Sınıfta Knight Online Oynamaya Başlamıştım (USKO), Sadece 2-3 Ay kadar USKO Oynadıktan Sonra (Daha Lufer'e Falan Geçmeyi yeni öğrenmiştim), Private Serverlarla tanıştım, MSN'den Birisinin Nickinde "BilmemneKO Serveri Çok Yakında" Falan gibisinden bişeyler Görmüştüm ve Sormuştum "Yeni Servermi Gelicek?(USKO'ya)" , Oda Yok İşte Private Server bu falan filan derken bana bi link vermişti, tıkladım kendimi bi Forumda buldum ... Üye olayım falan derken elime bi Client geçti, İşte Serverlara gir çık, dedim benim neden bi serverim olmasın, Açtım bitane Sonra ondanda sıkıldım. KOPanellerle uğraşayım dedim, Bayaa Bir Kopanel paylaşımı yapmıştım ve herkez kullanırdı
Forumda Sevdiğim AGALAR
trance4ever - Admini Oldugu foruma uğramayan aga.
Bu kadar.
iyi ForuMLar!
Son düzenleme: