"Gereksiz yere eleştirildik"

ŃαтטяαĿĐiśαśтєЯ

Artık aranızdayım
Reaction score
1
Beşiktaşımız'ın son 10 yıllık dönemine bakıldığında futbola olan tutkusu, profesyonelliği ve gençlere örnek teşkil etmesiyle dikkati çekti. Siyah-Beyazlıların geçen sezonki çifte kupa başarısında takımın ağabeyliğini yaparak liderlik karakterini de öne çıkardı.

Geçen yıl müzelerine taşıdıkları kupaların önemine işaret eden İbrahim Üzülmez, kendisini en fazla mutlu eden olayın ise kaptanlığa yeniden getirilmesi olduğunu söyledi.

Radyospor'a konuşan İbrahim Üzülmez, "106 yıllık bir camiaya tekrar kaptan olmak beni mutlu etti, ama bizden kaptanlık alındığı dönemde de arkadaşlarıma en iyi şekilde yardımcı oldum. Kaptan olduğum için mutluyum, ama kaptanlıktan ziyade bu takım içerisinde mücadele etmek, görev almak beni daha da mutlu ediyor." dedi. Şampiyonlar Ligi ve Turkcell Süper Lig'de hedeflerinden kopmadıklarının altını çizen tecrübeli isim, "Şampiyonlar Ligi'nde içeride oynayacağımız iki maçı kazanırsak gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Bu nedenle gereksiz eleştirildik. Beşiktaş'ın hedefi her zaman zirve ve şampiyonluktur." şeklinde konuştu.

Geri
Üst Alt