Gm Arayan Arkadaşlar İçeriye Bir Bakarsanız Memnun Olurum..

Konu Yazar

Asasian26

New Member
May
23
0
Evet arkadaşlar pvplerde birçok serverde görülen bir durumdur ki yönetici yetersizliği bulunmakta. Yönetici yetersizliğinden kasıt nedir burda ? Serveri açıyor arkadaşlarımız.. Peki ko-cüce siydi serveriydi ıvırıydı-zıvırıydı. Uğraşmaktan hem kendileri yoruluyorlar hem de yeterince uğraşamadıklarından bi diğer tabirle tek başına yetemediklerinden serverlerde user düşüşü gibi durumlar söz konusu oluyor. Şöyle bir durum da var elbet. Realden arkadaşı olmayan kişiler tarafından server kuruluyor. Bu kişiler haliyle sanal alemden tanıştığı veya tanışacağı kişilere güvenip de serverine yardımcı olarak kimseyi kabul etmiyor. Ben burada bazı şeylerden bunalıp Gm'lik talebinde bulunmak için konu açtım. Admin arkadaşlar gayet tabi okuyacaklar bu mesajımı. Unutmayın zorunlu olarak Gm yapmak durumunda değilsiniz beni arkadaşlar. İsteyen admin arkadaşlarla bir konuşuruz öyle sonuca varırız. Bana ulaşmak isteyen,öncelikle konuşmak isteyen Admin arkadaşlar ko-cüceden özel mesaj atarak ulaşabilirler. Son olarak yalansız bir şekilde söylemek gerekirse daha önce 3 serverde Gm'lik yaptım. Online sürem sabah 9-10-11 ile gece 4-5-6 arasında değişiyor. Okuduğunuz için Teşekkür ediyorum hepinize..

Geri
Üst Alt