Konu Yazar adraas Member Haz 269 0 7 Tem 2008 #1 ardkaşlar bir kişiy gm yaparken hata alıyorum enterpise managerdan yardım edin
F Frank_CasTle Ondrea Games Haz 469 12 7 Tem 2008 #2 Cevap: gm yaprken hata alıyorum Query analyzrden yap ordan 0 hata %100 çözüm
F Fresky New Member Kalemi Kırıldı! May 2,171 37 7 Tem 2008 #3 Cevap: gm yaprken hata alıyorum Query analyzri Aç We F8 Tışuna bas Yanadan Rahatca yap yine hata alıorsan update userdata set authority = 1 where struserıd = charismi
Cevap: gm yaprken hata alıyorum Query analyzri Aç We F8 Tışuna bas Yanadan Rahatca yap yine hata alıorsan update userdata set authority = 1 where struserıd = charismi
Konu Yazar adraas Member Haz 269 0 7 Tem 2008 #4 Cevap: gm yaprken hata alıyorum cok sağolun dostlarrrrrrr
TrayhopeR www.trayhoper.net May 2,830 62 7 Tem 2008 #5 Cevap: gm yaprken hata alıyorum birini gm yapmak için serverın kapalı olması gereki :=) neyse sorunu çözüdüne sevindim
Cevap: gm yaprken hata alıyorum birini gm yapmak için serverın kapalı olması gereki :=) neyse sorunu çözüdüne sevindim