▌GrandK2Network▌1299 HOMEKO YENİ BİR DÜNYA▌BUGÜN 220'DA ONLİNE▌BDW▌JR▌1WS1 ▌

bydamned60

Yeni Cüce
Reaction score
0
▌GrandK2Network▌1299 HOMEKO YENİ BİR DÜNYA▌BUGÜN 220'DA ONLİNE▌BDW▌JR▌1WS1 ▌

İlk Olarak Sizlere Şunu Söylemek İstiyorum Serverin Admini Olarak ;

Bende Sizler gibi User Olarak Homeko Serverde Playerlik Yaptım

Sizlerin Neyi Nasıl Oynamak istediğinizi Düşünerek Serverin Database'sini Ayarladım(editledim) Serverdeki Ego vs +0 Unik Çıkıyor Boslardan +1 Unik Çıkıyor Öglen ve Geceleri Eventler var Jr,Bdw,Np Vs

Gececi Playerleri Düşünerek Gece Oyunun Canlılıgı İçin 4-5 Event Buldum

Yani Sizler İçin Bir Server Açtım Kendi Düşüncelerim ve Tanıdıklarımın Düşünceleriyle Bu server Ortaya Çıktı

20032094_154547951768544_2991806740141433622_n.png

PrEB9O.png

ɢrαɴdĸ2ɴeтworĸ # Team Speak3

213.238.172.252:10619

PrEB9O.png

## Başlangıç İtemleri ##

- ROGUE -

- WARRIOR -

- MAGE -

- PRIEST -

## 70 QUEST ITEMLERI ##

Bilindiği üzere town çıkışının sağ tarafında bulunmaktadırlar.Slotları arttırıldı HP-DEF arttırıldı,atackları düşürüldü.Drop rate arttırıldı.Respawn süresi kısaltıldı.

##BOSSLAR ##

Öncelikle İron Belt,İron Neck itemleri silinmiştir.Skeleton belt,bronz belt gibi anti def veren itemler eklenmiştir.ROL-ROC-ROM itemlerinin dropları düşüktür fakat bu abartılmamıştır.Atilla drobu düşürülmüştür yine aynı şekilde abartı yoktur.

Ego : % 20 , Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion , Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime ,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

Glutdon : % 25 , Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion , Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime ,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

wratch : % 25 , Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion , Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime ,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

Sloth : % 30 , Flame Rinf İmir Ring Sherion , Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime ,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,Sos

Lust : % 28 , Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion , Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime ,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

Envy : % 35 , Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion , Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime ,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

Greed : % 45 , Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion , Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime ,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

Boss Dropları Arttırıldı!

Warrior Cure Skili Çalışmaktadır.

Shell Dropları Yükseltildi !

İtem Uprage Oranlara

+5 ~ +6 = %70

+6 ~ +7 = %50

+7 ~ +8 = %30

+8 ~ +9 = %0

6nDoXk.png

Geri
Üst Alt
Reklam