Gryphon Armor Patch Yapmak İstiyorum.. Ama ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AraneL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

AraneL

Member
Haz
806
14
Arkadaşlar,

Elimde Valkyrie'leri Gryphon olarak görmeye yarayan dosyalar var. (5_0811_10_0.dxt , 5_0811_10_0.n3cskins vs..) İtem iconlarıda var. Ama bunları db'emdeki Gryphonları göstermek için kullanıcagım hakkında bilgim yok. Hangi programlar lazım bilen biri varmı? veya vakit ayırıp yapabilecek biri?

Teşekkürler.

Edit
dxt'lerin isimlerini dbdeki Gryphon armorların item kodlarına göre düzenledim. item iconlarını düzenledim. datadaki item_ext_13.tbl den item_ext_17.tbl ye kadar olan düzeltmeleri yaptım. item_org_us.tbl deki kodları duzenledim. fakat oyunda üstümde görunmuyorlar. tek sorun şuan bu Hönk

Son düzenleme:
Cevap: Gryphon Armor Patch Yapmak İstiyorum.. Ama ?

teşekkürler maxis.

dxt'lerin isimlerini dbdeki Gryphon armorların item kodlarına göre düzenledim. item iconlarını düzenledim. datadaki item_ext_13.tbl den item_ext_17.tbl ye kadar olan düzeltmeleri yaptım. item_org_us.tbl deki kodları duzenledim. fakat oyunda üstümde görunmuyorlar. tek sorun şuan bu Hönk

kardeşim bu forumda kimse yardım etmıyor işim var diyip geçiştiriyorlar..
6-7 kişi ekledim bu forumdan 2 kişi offline 4-5 kişi ise işim war diyip geçiştiriyor yardımcı üyeler bile yardım etmiyor ve forumun ismi karalanıyor gözümde eskiden çok güzeldi herkes birbirine yardım ediyordu.. ama şimdi böyle..

Hatırladıgım kadarıyla O N3c Dosyaları ve birkaç Dosyanın Icınde
Hex le Açınca Item Kodları Cıkıyordu
Genelde Rebirt Shell yapımı war Ordan Ogrenıp ona göre uygula kardesım!

Geri
Üst Alt