Konu Yazar Zigmu Emekli May 518 15 30 Tem 2008 #1 Gryphon Kodlarda Sanırım Yanlışlık var Takılmıyor Ben invetory 'de İconu Göstermeyi Başardım Sıra Geldi Üstünde Göstermeye En Yakın Zamanda Halledicem
Gryphon Kodlarda Sanırım Yanlışlık var Takılmıyor Ben invetory 'de İconu Göstermeyi Başardım Sıra Geldi Üstünde Göstermeye En Yakın Zamanda Halledicem
K karadeluq Private Server ' Miraqe Haz 124 3 30 Tem 2008 #2 Cevap: Gryphon Armor Patch Güzelmiş değil süpermiş
N NeverGonnaLeave Susayan cüce May 430 7 30 Tem 2008 #3 Cevap: Gryphon Armor Patch bu bendede görünüodu ki
S slmmurat1995 Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 246 9 30 Tem 2008 #4 Cevap: Gryphon Armor Patch onu ben yaptım bile takılıo hatta birde üstünde gözükse
Konu Yazar Zigmu Emekli May 518 15 30 Tem 2008 #5 Cevap: Gryphon Armor Patch slmmurat1995' Alıntı: onu ben yaptım bile takılıo hatta birde üstünde gözükse Genişletmek için tıkla ... Item 'le Alakalı Görünmesi Ben Aldım Uskodan Ama Halen Görünmüyor
Cevap: Gryphon Armor Patch slmmurat1995' Alıntı: onu ben yaptım bile takılıo hatta birde üstünde gözükse Genişletmek için tıkla ... Item 'le Alakalı Görünmesi Ben Aldım Uskodan Ama Halen Görünmüyor
W WeBO FeodaLBatiskaf:@...! Tem 289 16 2 Ağu 2008 #6 Cevap: Gryphon Armor Patch evet takılıor ama üstünde gözükmüor D
M M_aTRa_X Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 2,492 14 6 Ağu 2008 #7 Cevap: Gryphon Armor Patch benim db mde wardı üstümde görünmüyordu ßirde sadece kafalık görünordu diğer taraflar görünmüordu nerden anlıorsun diyorsanız invertory editor
Cevap: Gryphon Armor Patch benim db mde wardı üstümde görünmüyordu ßirde sadece kafalık görünordu diğer taraflar görünmüordu nerden anlıorsun diyorsanız invertory editor