günlük 13 14 online ım var Teame sağlam komutçu aranıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ohaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ohaa

Hesap Askıya Alındı
Uyarıları Dikkate Almadı
May
83
0
sancakko.com da oynuoruz clan 2021 de kuruldu baya eski komutçu aramamım sebebi clanda 3-4 ay önce kavga çıktı dağıldı yeniden toplandık baktım ki ben az online oluyorum evimde pc olmadıgı için günlük 5-6 saat online ım burda adamlar sıkılıyor evinde bilgisayarı olan yaşı +18 bak bu yaş altı komut vericem diye eklemesin daha önce tecrübesi olan 1-2 yıl komut vermiş birini arıyorum bu komut vercek kişi önce benim yanımda vericek nasıl veriyor bakarız ondan sonra kötüyse isterse clanda durur isterse çıkar bu komutçu savaşlarda Map kullanmasını bilen biri olsun sağlam tp ettirsin komutçu olcak adam baktı ki ard arda ayrılan biri var party de isterse atabilir fazla ağır olmadan küfür edebilir oyunu oyun için oynasın milletin fazla kalbini kırmasın clandaki adamlarda 3-4 yıllık herifler var yaşı 21 olan var 16 olan da var clanda geyikde döner küfürlü de konusulur arada ama birbirimizie değil o küfürler genelde :) neyse ekleyinde detayları konusuruz
http://www.facebook.com/Magecik msn kullanmıyorum eklemek istemesseniz msj atabilirsiniz

Geri
Üst Alt