Haliladam uskoyu hacklicek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

alkancanemre

Member
Mar
159
0
Cine 5 de duydum usko nun db sini hacklicekmiş doğrumu eyer hacklerse bu kadar emek bu kadar yatırdığımız paralar ne olacak ?

Cevap: Haliladam uskoyu hacklicek

Cine 5 demi gördün?

Doğruluk payı sezdim eğer Cine 5 de gördüysen.

Aynen arkadaşım cine 5 te konuşmuş adam 1 seneden beri uskoda gm lik yapmış adam o pelerini patos glave vs. vs. o getirmiş ya

Yalan Degil Gerçek Cine 5 Gördüm ve Duydum Hacklenıcekmış Valla ....

BıraK HacK'Lesin Ne GuzeL ;)O KaDar Para YatıorunuZ ^^ AdamLar Zengin OluyoR Sizde Oynaın Onu için En İdeaL KnıghT Pvp'Dir ;) Kolay GeLsin

dbyi 0lasa bile adamlarda kactane yedeği vardır usbde falan milyon dolarlık oyun ole kolay deil dbsini 0 lama

Usko'ya Türkiye üzerinden pek bir etki yapılamaz. Yapılanlarla da usko'ya büyük bir zarar verilemez. (En fazla sunucular 1 saat devredışı kalır) Eğer usko'yu gerçekten hacklemek isteyen birisi varsa 2 yolu var; birisi A.B.D.'ye gideceksin k2networkde temizlikçi olarak işe girecek sonra bir gece tüm sunucuların işini bitireceksin, yada ana kontrollerin bulunduğu bir sunucu olmalı işte ona ulaşacak bir worm koyacaksın ama bu pek etkili olmaz :) K2'de devamlı veri yedeklemesi yapıldığı için pek birşey yapamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt