S Konu Yazar st0reyy Member Ara 225 0 23 Şub 2009 #1 Arkadaslar MsjLarını Beqlıorum Lutfen Yardm Edin LTfnn..
FeRD1 KO Ara 196 1 23 Şub 2009 #2 Cevap: hamachi hazır serveri açıorm millet giremior lütfen yardım edin Giremiyor derken ? nerede sorun yasıyorlar ? start mı yok servera tıklayınca 10061 mı verıo nedir sorun
Cevap: hamachi hazır serveri açıorm millet giremior lütfen yardım edin Giremiyor derken ? nerede sorun yasıyorlar ? start mı yok servera tıklayınca 10061 mı verıo nedir sorun
S Konu Yazar st0reyy Member Ara 225 0 23 Şub 2009 #3 Cevap: hamachi hazır serveri açıorm millet giremior lütfen yardım edin admin kendi pcsinden girior ama bizler gıremıorz:S
Cevap: hamachi hazır serveri açıorm millet giremior lütfen yardım edin admin kendi pcsinden girior ama bizler gıremıorz:S
FeRD1 KO Ara 196 1 23 Şub 2009 #4 Cevap: hamachi hazır serveri açıorm millet giremior lütfen yardım edin sorun .inilerde arkadaşım dikkatli kontrol etsin..
Cevap: hamachi hazır serveri açıorm millet giremior lütfen yardım edin sorun .inilerde arkadaşım dikkatli kontrol etsin..