Hamachili Serveri Sabit ip yapana

Konu Yazar

emre0232

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Tem
698
14
Arkadaşlar hamachili serverim var Sabit ip yapana GMLik vercem..
7/18 şartı ile +18 yaşları bekliyorum

msn adresim : [email protected]

yardım edecek yokmu?:S

Son düzenleme:
Cevap: Hamachili Serveri Sabit ip yapana

konu guncel tutulursa iyi olur

kardeş aslında benim sorunum ayrı şimdiliq hamachiden memnunumda :D ama ben serverı açabiliorum ama npc ler yaratık lar yok piyasada neden çünkü Aı server 1den9 a kdr sayar bazı arkadaşlar 1-4 e kdr dior benimki hiç saymıor sunları dior sadece
[AI Serveraçıldı-2021-1-16, 21:18]
[MonsterSayısı- 6029]
Tüm Monsterlar Okundu!!! - 6029
sadece bu kdr biliorum konuyla alakasız ama hem konuyu güncel tutması için hemde sen server ını rahatlıkla açabiliosun sanırım belki sendede bole bi sorun olmuştur düzeltmişsindir die yazDım !

kardeş aslında benim sorunum ayrı şimdiliq hamachiden memnunumda :D ama ben serverı açabiliorum ama npc ler yaratık lar yok piyasada neden çünkü Aı server 1den9 a kdr sayar bazı arkadaşlar 1-4 e kdr dior benimki hiç saymıor sunları dior sadece
[AI Serveraçıldı-2021-1-16, 21:18]
[MonsterSayısı- 6029]
Tüm Monsterlar Okundu!!! - 6029
sadece bu kdr biliorum konuyla alakasız ama hem konuyu güncel tutması için hemde sen server ını rahatlıkla açabiliosun sanırım belki sendede bole bi sorun olmuştur düzeltmişsindir die yazDım !

alt + delete yap
1 den fazla aiserver Vardır ondan calısmıyordur
hepsini sonlandır sora yeniden aç

alt + delete yap
1 den fazla aiserver Vardır ondan calısmıyordur
hepsini sonlandır sora yeniden aç

oooooooooooo o kdr kolay olsaydı sorunum keşke :v: çok denedim onu onla alakalı deil her şeyi denedim mapları deistirdim db deistir dediler onuda deistirdim ama sonuç fiasko bana bu soRunu Teamviewer dan çözebilirim dien arkadaşlar ekLesinleR [email protected]

Geri
Üst Alt