Konu Yazar
LegionGeek
New Member
- Ağu
- 7
- 0
Öncelikle Herkeze Merhaba Arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar.Adım Emre Üzüm.Yaşım 18.Trakya Üniversitesi Biyomedikal Cihaz Teknolojileri 1.Sınıf öğrencisiyim,Edirne'de oturuyorum.Bu Clanı kurma amacım yeni dostluklar,arkadaşlıklar edinmek,vakit geçirmek ve bir AİLE ortamı kurmaktır.
HardGamer Clanı AİLE'si olarak MYKO-HOME-KO-ANDREAM serverlarında boy göstermek istiyoruz.Yaşım biraz genç olsada 10 yıllık bir KNİGHT ONLİNE geçmişim vardır.Ve belli bir oyun kafasına,tecrübe ve deneyimine sahip olduğumu düşünüyorum ve bu yüzden benle yola cıkacak arkadaşlarında;Kendine güvenen belli bir KNİGHT ONLİNE tecrübesine sahip,oynadığı JOB'u iyi tanıyan arkadaşlar olması temennim.Clan içerisinde sevgi,saygı çerçevesinde,item vs kavgası yapmayacak,bizimle birlikte zevkli vakit geçirmek isteyen arkadasları bekliyoruz.Çok uzatmadan aradığım özelliklere geçiyorum;
Kısaca Clana Alım Şartları ;
Merhaba arkadaşlar.Adım Emre Üzüm.Yaşım 18.Trakya Üniversitesi Biyomedikal Cihaz Teknolojileri 1.Sınıf öğrencisiyim,Edirne'de oturuyorum.Bu Clanı kurma amacım yeni dostluklar,arkadaşlıklar edinmek,vakit geçirmek ve bir AİLE ortamı kurmaktır.
HardGamer Clanı AİLE'si olarak MYKO-HOME-KO-ANDREAM serverlarında boy göstermek istiyoruz.Yaşım biraz genç olsada 10 yıllık bir KNİGHT ONLİNE geçmişim vardır.Ve belli bir oyun kafasına,tecrübe ve deneyimine sahip olduğumu düşünüyorum ve bu yüzden benle yola cıkacak arkadaşlarında;Kendine güvenen belli bir KNİGHT ONLİNE tecrübesine sahip,oynadığı JOB'u iyi tanıyan arkadaşlar olması temennim.Clan içerisinde sevgi,saygı çerçevesinde,item vs kavgası yapmayacak,bizimle birlikte zevkli vakit geçirmek isteyen arkadasları bekliyoruz.Çok uzatmadan aradığım özelliklere geçiyorum;
Kısaca Clana Alım Şartları ;
- 18 Yaş Üstü Olmak,
- Vent ve Team Speak kullanabilmek
- Fazla kalabalık olmayacağımız için eksiklik olmaması açısından ONLİNE süresinin mümkün olduğu kadar yüksek olması
- Mümkün olduğunca küfürden uzak durup , bunun bir oyun oldugunun bilincinde ve item davası yapmayan arkadaşları
[*]
[*]-Belli bir KNİGHT ONLİNE tecrübesi olup,oynadığı job'u iyi tanıması
- Clan içi Bilgiler ;
[*]Öncelikle Clanımız Yardımlaşma ve Dayanışma üzerine kuruludur.
[*]- Diğer üyelerimize yardımcı olan, fedakarlık eden üyeler her zaman karlı çıkacaktır
Clanımızın Şekline Gelirsek ;
[*]Clanımız Melee olacaktır.
[*]Clanımız daha çok MYKO serverlarında adını duyurmak isteyeceği için;oyundan,level kasmaktan,farm yapmaktan sıkılmayacak,bizi yarı yolda bırakmayacak,online süresi yüksek arkadaşlar istiyoruz.
[*]Nicklerde herhangi bir zorlama yoktur. Herkes arzu ettiği nicki kullanabilir.
[*]Clanımıza Lazım Olan Job'lar;
[*]
- 1 Mage
- 1 Rogue
- 2 Priest
- 3 Warrior
-Beyler Kesinlikle oynadığı Job'ta kendine PROFESSİONAL dedirtmesi lazım.Oyundan anlamayan,oyun mantığını kavrayamamış arkadaşlar lütfen zaman kaybı yaratmasınlar.
HardGamer Clanı AİLE'sine sizde katılmak istiyorsanız aşağıda vereceğim bilgilerden bana rahatlıkla ulaşabilirsiniz;
Mail: [email protected]
Mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/emre.uzum.376
Telefon: 0-534-353-22-11
-Ve ayrıca bana Forum'danda ulaşabilir mesaj atabilirsiniz.
-Ciddi olan arkadaşlar benle hızlı bir şekilde iletişime geçerse sevinirim.