L Konu Yazar lewenth99 New Member May 13 0 21 Ağu 2009 #1 aksam serverdan cıktım sabah denerken oyundan atıor bu hatayı vererek hicbir program falanda acık deil:S lütfen biri bunun cözümünü sölesin Son düzenleme: 21 Ağu 2009
aksam serverdan cıktım sabah denerken oyundan atıor bu hatayı vererek hicbir program falanda acık deil:S lütfen biri bunun cözümünü sölesin
N noob13 New Member Eki 2 0 8 Kas 2009 #2 Cevap: Hata kodu 1 hile verifikasyon kodu 5 yaa aynısı bana oluo çözüm yokmu ? pff
K kyle Member May 727 0 23 Kas 2009 #3 Cevap: Hata kodu 1 hile verifikasyon kodu 5 aynen yazı bende de cıkıo :S
BOBOKO Hesap Askıya Alındı Uyarıları Dikkate Almadı Eki 654 1 23 Kas 2009 #4 Cevap: Hata kodu 1 hile verifikasyon kodu 5 Bazı Forumlar Veya Siteler Yasaklı Oldugundan Dolayı Bu Hata Verebilir oyuna GireRKEN Alt+tab Yapmamayı Deneyın .
Cevap: Hata kodu 1 hile verifikasyon kodu 5 Bazı Forumlar Veya Siteler Yasaklı Oldugundan Dolayı Bu Hata Verebilir oyuna GireRKEN Alt+tab Yapmamayı Deneyın .
K KİLL3rBoy RapciCocuq Mar 148 0 23 Kas 2009 #5 Cevap: Hata kodu 1 hile verifikasyon kodu 5 trojen vardır ondan atar bendede oluyodu format attım artık olmuyo
Cevap: Hata kodu 1 hile verifikasyon kodu 5 trojen vardır ondan atar bendede oluyodu format attım artık olmuyo