[hatalar] Sorunlarınıza çözüm

Konu Yazar

gizemilkcan

ko-dev Yönetici
Tem
1,206
8
S.A arkadaslar ilk önce server kuracaksak
http://www.ko-cuce.com/server-kurulumu/69-1299-server-kurulumu-full-resimli-ve-detayli-anlatim.html
Resimli ve detaylı anlatım.Gerekli dosyaları indiriyoruz genelde sorunlar servera yeni imgeler vb. eklersek olur bunların olmaması icin hepsini indiriyoruz ama çakışmaması lazım
login
ai
ebenezer
ajua
bu sıralı şekilde acacaksınız
1. Login hata veriyorsa
inilerinizi kontrol edin
eksik dosya olup olmadıgindan emin olun
2.ebenezer hata veriyorsa
inilerinizi kontrol edin
sql kontrol edin
mapları kontrol edin
veya db ile bir çakışma vardır.Db indirirken paylasımdaki dosyalarıda indirmemiz lazım buna dikkat edelim.
3 ai server hata verirse
bir odbc
map dosyalarını kontrol edin
inileri kontrol edin
4.ajuar hata verirse
genelde vermez ama verirse Dbden verir veya maptan baska hata vermez kolay kolay

NOT: pwp server kuracaksanız ilk sisteminizin yüksek ve xp olsun birde internetiniz sınırsız olsun vista işletiminde server kurmak zordur neredeyse zor sorunlarınız icin bana msj atabilirsiniz arkadaslar elimden geldigince yardım ederim

Cevap: [hatalar] Sorunlarınıza çözüm

bn wıstada kurdum odbc hatası werıyor naptıysam duzelmedı

vistada server dosyaları bağlanamıyor malesef .. Load Version List Fail hatası alırsanız bilinki genelde vistadandır :) bu arada konuyu biraz renklendirirsen daha hoş olur ^^

BEN AISERVER HATA ALIORUM AMA ARKASIN DEDIGI ODBD 1 TANE EKSIK YAPMISIM knıght_Data ODBC EKLEMEMISIM AMA EKLEDIM GINE AYNI HTA ALIORUM HATANIN ISMI BATTLE3 1_1111 YARDIM EDENE SERVERIMDA GM LIK VERICEM

+++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt