Konu Yazar real45 Member Eyl 50 0 14 Ağu 2010 #1 baslıkta belirttiğim gibi arkadaslar derdime care bulana parasını vericem awea tl bazında yada gmlik karsılıgında ödeme yapılacaktır ilgilenen anlayan arkadaslardan yardımlarnı bekliyorum
baslıkta belirttiğim gibi arkadaslar derdime care bulana parasını vericem awea tl bazında yada gmlik karsılıgında ödeme yapılacaktır ilgilenen anlayan arkadaslardan yardımlarnı bekliyorum
BlueMansiiz Active Member Haz 2,762 18 14 Ağu 2010 #2 Cevap: hatama çözüm bulana cuzi miktarda ücret verilecektir realist45' Alıntı: baslıkta belirttiğim gibi arkadaslar derdime care bulana parasını vericem awea tl bazında yada gmlik karsılıgında ödeme yapılacaktır ilgilenen anlayan arkadaslardan yardımlarnı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... [email protected] adresini eklerseniz yardimci olabilirm
Cevap: hatama çözüm bulana cuzi miktarda ücret verilecektir realist45' Alıntı: baslıkta belirttiğim gibi arkadaslar derdime care bulana parasını vericem awea tl bazında yada gmlik karsılıgında ödeme yapılacaktır ilgilenen anlayan arkadaslardan yardımlarnı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... [email protected] adresini eklerseniz yardimci olabilirm