Her Türlü Server Yardımı

Cevap: Her Türlü Server Yardımı

s.a kardeş oyuna giriyo ama şu enson giriş bölümünde %2de kalıyo empire hatayla karşılaştı diyo we kapanıyo ne yapmalıyım yardım plss msni ekledim.şimdiden saol

kardes benim sorunumda herşeyi yaptım start gelior herkez girior ama failed verrioyr [10061)

kardeş 10060 weriyo serwere reset nasıl atıyoz

arkadasım bende ( I (üzerimdeki itemleri görmek için) ) yı actıgımda ıtemlerim görünmüyor yalnız banka , potcu , sundres e gittigimde tıkladıgımda butun ıtemlerım görünüyorr bu ndn olabılır acaba msn((((( turgut 438 @ hotmail . com))

Bide Hani ( O ) ya bastıgımızda adamların ve bizim isimlerimizi gizleriz ya oyunda baastıgımda benim ismim ve adamların ismi gelmıyor lutfen yardım pls sorunumu çözersen +++ Rep

Son düzenleme:

s.a kardeş oyuna giriyo ama şu enson giriş bölümünde %2de kalıyo empire hatayla karşılaştı diyo we kapanıyo ne yapmalıyım yardım plss msni ekledim.şimdiden saol

diyen arkadaş, exeni değiştir sorun kalmaz.

-----------

kardes benim sorunumda herşeyi yaptım start gelior herkez girior ama failed verrioyr [10061)

Diyen arkadaş, ya servera res atılıyordur yada exenin portu değişiktir, ve ya patch i lazımdır.. version 1299 ise server, normal bir exe indir

beyler çok yaygın olmasada bendede start hatası var yardım edebilecek bi yiğit ariyorum serverimde edit yoktur lütfen edit+gm vs vs istemeyin ben gmlik ve bi charınızı hiç uğramanıza gerek kalmadan dizecem şimdiden teşekkürler Bu arada adım fatih:) lütfen kardeş fln die hitap etmeyiniz :)

kardeş bendede 10060 hatası alan arkadaşlarım var bende adminden sorunsuz giriyorum ama arkadaşlar diğer yerden giremiyor 10060 alıyorlarmış bunun tam sebebi nedir

ekledim kardesim yardımını eksik etme

kardes serveri kurdum no server list hatası alıyorum diger oyuncular giremiyor

server kurdum oyuncular server ini de count 1 yapınca start gelmiyor 2 yapıp girince no server list hatası allıyorlar nolur aci yardım kanka

Son düzenleme:

Sa beyler ben server kurdum su hatayı alıyorum lutfen yardım edın nolur ya ıd sıfryeı yazıorum bu cıkıypr yardım edenden ALLAH bin kere razı olsun there is an error in the selected server

Geri
Üst Alt