herkes baksın lütfen-login ekranında kasıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1simon1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

1simon1

New Member
Kas
3
0
cpu:amd 6000+
ekran kartı:HD4870
RAM:2 GB 667 Mhz

donanımlardan olması imkansız.

kendi serwer ımı kurmustum,normal girdim oynadım ve hiç bir sorun yoktu.Elektrikler kesildi,geldiğinde ko ya girdm ve olan oldu.Herhangi bir oyunda kasma yok(COD4,CRYSİS,LOST PLANET).Fakat ko'ya girince makina sapıtıyor.Format attım,sildim yeniden yükledim ama nafile.Ayrıca görev yöneticisini acıp işlemler menüsüne geldiğimdei ko'nun 1.555.440 değerinde bellekte yer kağladığını görüyorum.Ve cpu'mun %50 sini kullanıyor.Konuda yardımcı olucak arkadaslara simdiden tesekkürler.

Cevap: herkes baksın lütfen-login ekranında kasıyor

Bir kere bende w-sync açık olduğunda olmuştu..

Cevap: herkes baksın lütfen-login ekranında kasıyor

cpu:amd 6000+
ekran kartı:HD4870
RAM:2 GB 667 Mhz

donanımlardan olması imkansız.

kendi serwer ımı kurmustum,normal girdim oynadım ve hiç bir sorun yoktu.Elektrikler kesildi,geldiğinde ko ya girdm ve olan oldu.Herhangi bir oyunda kasma yok(COD4,CRYSİS,LOST PLANET).Fakat ko'ya girince makina sapıtıyor.Format attım,sildim yeniden yükledim ama nafile.Ayrıca görev yöneticisini acıp işlemler menüsüne geldiğimdei ko'nun 1.555.440 değerinde bellekte yer kağladığını görüyorum.Ve cpu'mun %50 sini kullanıyor.Konuda yardımcı olucak arkadaslara simdiden tesekkürler.

Login Ekranında ve Chr Falan Yüklerken CPU yu %50si ve üstünü kullanması Normaldir Fakat Oyuna Girdiğinde Kasma Geçecektir.

Geri
Üst Alt