Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<< HeykoGaming Kapılarını Açtıı >> Orta Zorlukta Homeko <> +150 Online User <> Herkesi Bekleriz..
Arkadaşlar Benim Sizden Tek İstedigim Şu Oyunu Oynarken Lütfen Abuk Subuk Serveri Kötülemeyin, Arkadaşım Oyuna Giriyorsun Hoşgeldin Sağol Atılan Pm'lere Her Türlü Cevap Veriliyor Yardımcı Oluyoruz.
Ya Kardeşim Sen İtem Düşüremiyorsun ( 2 güne pk server olmaması için 7/10 zorluk )
â— Krallık sistemi aktiftir.Her hafta cumartesi GECE 12:00'da sağ npler sıfırlanır.O haftaki sağ np durumuna göre ırk birincilerine krallık verilir.Krallık süresi bir haftadır.Krallığı aktarma vb. yoktur.
Cevap: << HeykoGaming Kapılarını Açtıı >> Orta Zorlukta Homeko <> +150 Online User <> Herkesi Bekler
DİKKATE ALIN ÖNEMLİ DUYURU.!!
Arkadaşlar Benim Sizden Tek İstedigim Şu Oyunu Oynarken Lütfen Abuk Subuk Serveri Kötülemeyin, Arkadaşım Oyuna Giriyorsun Hoşgeldin Sağol Atılan Pm'lere Her Türlü Cevap Veriliyor Yardımcı Oluyoruz.
Ya Kardeşim Sen İtem Düşüremiyorsun ( 2 güne pk server olmaması için 7/10 zorluk )
â— Krallık sistemi aktiftir.Her hafta cumartesi GECE 12:00'da sağ npler sıfırlanır.O haftaki sağ np durumuna göre ırk birincilerine krallık verilir.Krallık süresi bir haftadır.Krallığı aktarma vb. yoktur.
Drop Listesi Panelimizde Mevcuttur Oradan Detayli Bir şekilde Bakabilirsiniz..
â— Irk değiştirmek panelden ücretsizdir.
DİKKATE ALIN ÖNEMLİ DUYURU.!!