Hiç Bir Hile Yok Ama "Lütfen Hile Veya Benzeri Program Açmayınız Hata Kodu 44" Yardmm

Konu Yazar

Mert_Gül_Mario

Professional Gm..
May
35
0
char acarken "Lütfen Hile Veya Benzeri Program Açmayını Hile Kodu 44" Yazıyor Ama Hiç Bi Hile Tbl Yokkkkkkk...

İyi Forumlar... Acil Yardım Lütfen
....

Cevap: Hiç Bir Hile Yok Ama "Lütfen Hile Veya Benzeri Program Açmayınız Hata Kodu 44"

soacs war ise oyuna girerken firefox i.e fln oynaşma eğer anti ch sistemi yoksa bilemicem :D

Cevap: Hiç Bir Hile Yok Ama "Lütfen Hile Veya Benzeri Program Açmayınız Hata Kodu 44"

kardesim mutlaka zaman icinde bir hile indirmissin hala bir kısım eklentisi clientin icinde kalmis.. Clienti yeniden kurarsan sorun kalmaz.. veya daha once girdigin serverlardan birinin patchi o servera gore illegaldir ..

ßanada aynısı oLuor ltfn yardım !!

BEYLER OYUNA GİRECEKSENİZ EGER TABİ SOACS VE XSKİP TE HATA VERİR HİÇ BİR PROGRAM AÇMAYIN SADECE LAUNCHERDEN OYUNA GİRİN BİDE ÇAR AÇARKEN TÜRKÇE KARAKTER KULLANMAYIN O ZAMAN SORUN DÜZELİR MESELA vcooper bu olur bunda hata vermes çünkü turkçe karakter yok bide _(alt-tire) koymayın

vcooper ewet old

beyler bende aynıda hem silkroad hem ko oyniyim dedim banada aynı hatayı verdi çünkü oto enter programı açıktı silkroad için ona bile hile diyodu. Ama bazı eski clintler algılamıyo onları eski clint kullanmaya çalışın yada hiçbir hile programı vs açık olmasın görev yöneticisinden bakın işe yaramayan programları sonlandırın ben öyle yaptım sorun çözüldü

BEyler Oyuna GireR Ken LütfeN hile weya benzeri program açmayınız hata Kodu:1 hile verifikasyon kodu:41 die HAta ALıyorm Hiç bi hile olmadıqı haLDe CLienti Yüzlerce keZ deişdirDim gne aynı Çözümünü bileN wrmı ? LütFEN YaRdım EdiN Bi YA çıLdırıcAM :) :V:

ya ewt bende aynı hatayı alıyorum launcherden başlaya basınca gile vb. acmayın falan dio yardın plssssss!!

:S Yardım !

Zamanında Hile Tbl Vs. Şeyleri İndirmiş Olduğundan Kaynaklanıyor. Sil Yükle- Olmassa Client Değiştir.

Geri
Üst Alt