Homeko DB Aranıyor!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Q7_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Q7_

New Member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar Homeko db arıyorum.
İstediğim db özellikleri

Tüm Savaslar Sorunsuz
Özel Bosslar Ve Event Roomlar
BDW JR DM Zoneleri
Krallık Sorunsuz
Preminium
Oto Sembol ve Direk G1
Databaseden İron İtemler Silinmiş Olmalı

gibi oyun için emek harcanması gerekn bir db lazım lütfen özel mesajdan yada konuya cevap olarak bana ulaşın.

SKYPE: atknaydnr Ekle konuşalım elimde homeko DB bulunmaktadır. videosuyla beraber gösterebilirim.

teşekkürler.

Bugün içinde konu açılacaktır HomeKo Databse Olarak Takipte Kalın
mail : [email protected]

selamın aleyküm oncelikle elimde tam istedigin gibi bir database mevcut

0532 711 01 93 ararsan yardımcı olurum

Arkadaşlar merabalar eski adı Ko-Billişim şimdiki adı Narkozbilişim iki gün sonra adı ne olacaktır bilmiyorum ama ben kandım sizler bu hataya düşmeyin bilmeden araştırmadan server kursun die 550 liraya anlaştık parayı gönderdik hesaba ortada hiç bişe yok telefonlarımıza bile bakmaz oldu arkadaş

Yarın savcılığa vericem bilişim suçunun ne olduğunu bilmiyor sanırım elimde dekont ve görüşmelerimiz var sizde bu hataya düşmeyin DİKKAT !!!

Hesap annesinin hesabını kullanıyo : Emine Köse adına kayıtlı
İsmi : İbrahim Anıl Köse
Tel : 05060574749
Tel :05425724083
İnternet sitesi : www.NarkozBilisim.com (gerçi çoktan kapatmışta uyanık arkadaş)

hemen savcılıga gidiceksin yazılı dilekce verip dava acacaksın elinde gonderdigin para dekontu vs. varsa mahkeme hemen gorülür bilişim sucu degildir ama bu dolandırmaktır. 550 degil 50 lira bile olsa cezası 16-36 yıl arası degişir

gittim savcılığa dilekçe doldurdum savcı imzaladı sonra ifade werdim sonuç bekliyoruz cezasız kalmıyıcak inş

keşke alışverış yapmadan once biraz araştırsaydın zaten pek guvenılır olmadıgını anlardın. Adı ustunde "Narkoz"Bilisim hangi yetişkin yada aklı başında bir insan boyle bir isimle firma acar gerçi bu firmada degildir birinden bayilik almıstır ama merak etme eger savcılıga gittiysen sanma oyle aramaz etmezler diye emin ol 3-4 gun ıcınde sana donerler bu konularda asla gecikme yasatmıyorlar ve sonucu cok kısa surede acıklanıyor

Merhaba arkadaşlar Homeko db arıyorum.
İstediğim db özellikleri

Tüm Savaslar Sorunsuz
Özel Bosslar Ve Event Roomlar
BDW JR DM Zoneleri
Krallık Sorunsuz
Preminium
Oto Sembol ve Direk G1
Databaseden İron İtemler Silinmiş Olmalı

gibi oyun için emek harcanması gerekn bir db lazım lütfen özel mesajdan yada konuya cevap olarak bana ulaşın.
0532 711 01 93 baran selek ara beni kardeşim istedigin DB ELİMDE

Geri
Üst Alt