HomeKO ❌HomekoGaming.Com GİRMEYİN İCERİ BAK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EMRE0606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

EMRE0606

Member
Ağu
39
1
ARKADAŞLAR İCERDEKİ SS LERE BAKIN LÜTFEN SONRA GİRİN ADAM 2 PARTY MAGE TEAM DUYUNCA DİREK İTEM DİREK PREİMUM DİREK İCERDE KONUSURUZ VVSVS TS3 GELİN HALLEDERİZ KONUSMALARI BUYRUN VE DEDİGİM GİBİ BU SEREFSİZİN ADI ÖNDER HERKEZE İTEM VSVS DAGITAN KAHBE COCUGUNUN BİRİDİR DİKKAT EDİN SAKIN SAKIN SAKIN
HomeKO ❌HomekoGaming.Com İTEM ALMAYIN BU SERVERDEN SAKINNN KC VSVSVS ITEMLER ALMAYIN BAKIN PARANIZA YAZIK SAKINN BUYRUN SS LERİ 1 HAFTADA DB SIFIRLAYIP KAPATIYOR MİLLETTEN PARA ALIP KAPATIP TEKRAR ACIYOR KC SATMAK ICIN !

Ekli dosyalar

• ıc.png
    ıc.png
    302.4 KB · Görüntüleme: 7
  • oc.png
    oc.png
    322.3 KB · Görüntüleme: 8
  • vsadvsa.png
    vsadvsa.png
    266.4 KB · Görüntüleme: 7
PREMİMUM DEGİL TEK GERİZEKALI COCUK DAHA NELER SAYIYOR BANA OZELDEN YAZ SS ATAYIM 15 TANE SS WAR SUANDA ELIMDE DAHADA KONUSMA YAPIYORUM MALIN HABERI YOK ADAM BILDIGIN ITEMLERIN KRALLARINI VERIOR TS3 GELİN SUNUCU SAHİBİ YAPARIM SIZI ITEM NEDIRKI ONEMLI OLAN DOSTLUK DIYOR YANI YALIYOR YARRAGIMI SENIN GIBI

1.cisi yalan söylüyorsun 2.cisi adam daha homekopk adlı oyunu sıfırlamadı oyun hala açık ve giriş yapılabiliyor
adam 2.ci serverini açıyorsa 1.ci serverini kapatmadan buna saygı duy ve çekememezlik yapma artı bu tarz konular açmak yasak

doğru söylüor arkadaş benim 2 charımı banladı durduk yere kahbe cocugu bu server arescreo krdşm dogru soyluor arkadaş benimde yaptı bu oc admin

evet kardeşim alayı orospu cocugu aynen öle server cok serefsız cunku banada ıtem kc ıle sattı 1 haftada kapattı ve banladı beni orospu cocugu

arkadaşlar bencede girmeyin cünkü gercekten bunlar kahbe cocugu tanıyorum kendilerini ailecek sikiyorum bunların analarını serverdeki gm adminlerin hepsi orospu cocugu

Geri
Üst Alt