HomeKO [HomekoEmpire] Sunucu Sahipleri Olarak PoyrazBilişim'in Dolandırıcılığına Uğradık İçeri Bak !!!

Konu Yazar

porco234563

Member
Ocak
412
0
Cümleten Selamın Aleyküm Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar.
Öncelikle Biz HomekoEmpire Serverinin Sahipleriyiz Bunu Belirtmek İstiyorum.
Swmiz İle İlgilenen Arkadaşlarımızın Bildikleri Gibi Serverimizi Bugün Saat 20:00 da Açıcaktık.
Fakat Biz Bundan 2 Hafta Önce Kadar Sunucuyu Aldık ve Sw ye Girip Eksikler Nelerdir Bu Sw ye Ne Lazımdır Diye Bir Bakalım Dedik. Bununla Birlikte Sw de Bir Kaç Eksik Gördük ve Sunucu Satıcısı Olan Poyraz Bilişim Ekibi Kurucularından Mevlüt Poyraz İle İletişime Geçip Eksikleri Kendilerine Bildirdik Gerekenin Yapılmasını İstedik. Bu Eksikler Çözülmeden Sw nin Açılması İmkansızdı ve Kendileride Bize En Kısa Sürede Eksikleri Gidereceklerini Söylediler. Bunun Üzerine Hemen Hemen Her gün Biz Poyraz Bilişimin Kapısını Çaldık Hala Eksiklerin Giderilmediğini Söyledik Onlarda Bize Her Defasında Hemen Hallediceklerini Söylediler. Şuan Sw Açılışına 2 Saat Kaldı ve Eksikler Hala Çözülmedi. Poyraz Bilişim Ekibine Msj Atıyoruz Kimse Geri Dönüş Sağlamıyor. Uzun Lafın Kısası Bizi Güzelcebi Dolandırdılar. Şuan Swdeki Eksiklerden Dolayı Sw yi Açamıyoruz. Bütün Arkadaşlarımızdan Özür Diliyoruz. Biz En İyi Şekilde Oynayabileceğiniz Bir Sw Sunmaya Çalıştık Size Fakat Poyraz Bilişim Bize Bu İmkanı Sağlayamadığı İçin Bugün Sizin Karşınızda Mahçubuz. Allah Bildiği Gibi Yapsın Diyoruz.

Selamlar Ben Diyanet-ko Sahibiyim kardeşim Ayni Sıkıntıyı Bizzat Kendim Yaşadim Sunucuyu Almadan Önce Bal Kaymaktık Lakin Para Yattıktan Sonra İlgi alaka gitti Bizzat Kendisi Bana Ev Mi Satin Aliyon Sanki Dedi Allah Utandirmasin Yani ne diyiim Saygilar.

Geri
Üst Alt