S Konu Yazar saxona ALBAY Şub 18 0 10 Haz 2009 #1 [[Yardım]]>İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen ARKADASLAR launcher den starta basıyorum K2 fln gelıor ID Pass yazma yerı gelmeden oyundan atıyor NEDEN dir acaba yardım LÜtFeN ACill Son düzenleme: 10 Haz 2009
[[Yardım]]>İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen ARKADASLAR launcher den starta basıyorum K2 fln gelıor ID Pass yazma yerı gelmeden oyundan atıyor NEDEN dir acaba yardım LÜtFeN ACill
D DwLL New Member May 1 0 7 Tem 2009 #2 Cevap: İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen bendede aynı hata yardım edin bi bilen varsa :S
Cevap: İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen bendede aynı hata yardım edin bi bilen varsa :S
R RedyComreD New Member Tem 5 0 7 Tem 2009 #3 Cevap: İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen data bozuktur :S
asdemre10 Well-Known Member Ara 1,998 32 7 Tem 2009 #4 Cevap: İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen Data da bişiler silinmiş olabilir karşına hata ekranı çıkıyormu ?
Cevap: İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen Data da bişiler silinmiş olabilir karşına hata ekranı çıkıyormu ?
merih007 Private Server Editör ... May 212 7 8 Tem 2009 #5 Cevap: İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen Kardes Ya Data Bozuq Yada cLienT Birde ßi Arkadasımızda oLuordu Serwer Dosyasındaki CounT=2 mis Onu = 1 Yap demistim Düzeldi Snde Dene ^^
Cevap: İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen Kardes Ya Data Bozuq Yada cLienT Birde ßi Arkadasımızda oLuordu Serwer Dosyasındaki CounT=2 mis Onu = 1 Yap demistim Düzeldi Snde Dene ^^
M makara088 New Member Tem 1 0 10 Tem 2009 #6 Cevap: İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen aynı hata bndede var
A AnyPich New Member Tem 1 0 11 Tem 2009 #7 Cevap: İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen aynı Hta bended oluo yardım edın beyler..
ShenLiq* Grafiker Haz 14 1 11 Tem 2009 #8 Cevap: İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen sağlam bir client indir bence..
Smack Member Ocak 344 1 11 Tem 2009 #9 Cevap: İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen Arkadaşlar bende İd Pass Gelince pc Acayip kasıyor oyuna giremiyorum yardım
Cevap: İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen Arkadaşlar bende İd Pass Gelince pc Acayip kasıyor oyuna giremiyorum yardım
prosko Member Kalemi Kırıldı! Haz 270 0 14 Tem 2009 #10 Cevap: İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen arkadasım login ekranına gelmeden hata verirse sorun ui ve ui_us dosyalarındadır bu dosyaları degistir sorun hallolacaktır..
Cevap: İD pass yerı gelmeden oyundan atıor yardım lutfen arkadasım login ekranına gelmeden hata verirse sorun ui ve ui_us dosyalarındadır bu dosyaları degistir sorun hallolacaktır..