İdda ediyorum bÖyle bi sorunla karşılaşan yok !! nolur yardım

Konu Yazar

sercanblood

Member
Ocak
981
3
Arkadaşlar server kurdum.tüm map fileslarım ko cüce dekilerle aynısı.sql yi de burdan indirdim hepsini sorunsuz kurdum.servera necr0 db kurdum sorunu yok yani db nin..2 3 güne kadar serverda sorun yoktu.son 2 gündür serverda HİÇ BİR ŞEKİLDE SWİFT ,SW SCROLL ,SPRİNT, LİGHT FEET basılmıyor.hiç bir koşma skili çalışmıyor.swift basıyorum mana gidiyor fakat adam koşmuyor.bunun dışında 62 scleri basılmıyor.yani anlayacağınız skill bar da yada skill kullanımında sorun var..tüm map ve server filesları değiştirdim düzelmedi..db yi değiştirdim düzelmedi.nolur yardım edin napıcam ben yaa bıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıt

he arkadaşlar unutmadan şunu da söylemem lazım..ANTİ-CHEAT VAR SERVERDA.exe editlidir.ve Dtex ile Item klasörlerine 2 tane tbl iniyor servera girebilmek için.zorunlu bunlar..birisi antis_cheat_intro_us.tbl öteki de sexxs_us.tbl.. acaba bunlarla alakası olabilir mi ?

bide bu tbl ler bende yüklü olduğu halde başka serverlara giriyorum orda tüm skiller çalışıyor. lütfen yardım edin yaa

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: İdda ediyorum bÖyle bi sorunla karşılaşan yok !! nolur yardım

aynı Sorun endede Var

Geri
Üst Alt