Ilkokul Mezunu Hacker

Konu Yazar

Adaptati0n

ByTroJan Is Back V2
Haz
1,223
21
Kendisi ilkokul mezunu, bilgisayarı da kursa gitmeden öğrenmiş. Şimdi soru şu: Güvenlik bu kadar basit mi?
İnternet aracılığıyla İzmir'de bir işadamının banka hesabındaki 2 bin 600 YTL'yi arkadaşının banka hesabına aktardığı öne sürülen kişi ve 4 arkadaşı yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Bilişim Suçları Büro Amirliğinden yapılan açıklamaya göre, İzmir'de otomobil yan sanayi firması sahibi Seyfettin Oto, banka hesabındaki 2 bin 600 YTL'nin olmadığını fark ederek, polise başvurdu.

İhbar üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, bu kişinin hesabındaki paranın, internet üzerinden Bursa'da Süleyman G. adlı bir kişinin hesabına aktarıldığını belirledi.

Duaçınarı Mahallesi'ndeki bir banka şubesine giden Süleyman G, bloke edilen hesabındaki parayı çekmek isterken yakalandı.

Gözaltına alınan zanlının ifadesi doğrultusunda operasyonu genişleten güvenlik güçleri, Süleyman G'nin hesabındaki parayı Bursa'nın İnegöl ilçesinde oturan ve ''hacker''lık yaptığı tespit edilen Bülent G'nin aktardığını tespit etti.

Bülent G, evine düzenlenen operasyon sonucu gözaltına alınırken, kullandığı bilgisayarına da el konuldu.

İlkokul mezunu olduğu ve bilgisayar kullanmayı herhangi bir kursa gitmeden öğrendiği belirlenen zanlının bilgisayarında yapılan incelemede 18 kişiye ait banka şifreleri ele geçirildi.

Bu arada, Bülent G'ye, usulsüz yolla temin ettiği paraların aktarılacağı banka hesabı numaralarını temin ettikleri öne sürülen arkadaşları Erkan T, Fahri A. ve Sezgin G. de yakalandı.

Zanlılar, sorgulamalarının ardından ''Bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık, bilişim sistemlerine girme ve zarar verme'' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Haber Tarihi : 22 Eylül 2021 (13:42)

Cevap: Ilkokul Mezunu Hacker

en teresan bende mesela kursa gitmeden bilgisayar kullanmasını öğrendim hatta iş çin srtifika istediler benden kursa yazıldım yemin ederim size hocamız bana gelip bilgi alıyordu ben ölesine işte gider msn talkılırdım oyun oynardım çöken pc leri yeniden kurardım program felan bide o ranın webi ni yaptım ve 5 kuruş para almadan derslerim % 15 girdiğim halde en yüksek puanla kurs 1. ncisi seçildim ve kurs bitirme belgesini aldım ne kadar tuhaf demi **** adam gidior okuyor bi pokdan anlamaz bizim başımıza hoca yaparlar ve nice benim gibi bilgili insanlar işsiz kalıyor :D

Bende pc kursana gitmeden öğrendim bendemii hackerlığa başlasam bi ara zaten msn hackliğimde vardı :D

Güvenlik GüvenlikDediğin Nedirki Gülüm Bi Hackerda Gider Hemide ilkokul:D

ben 14 yasındayım beyler ilk okul 5 de mynetin cokertilmesnde parmagım vardı :D ama insan buyudukce bole seylerin geriksiz hic ugruna oldugunu anlıyor

İzmir'de otomobil yan sanayi firması sahibi Seyfettin Oto

Adamın adı rastlantı mı yoksa haber "feyk" mi ?

ben 14 yasındayım beyler ilk okul 5 de mynetin cokertilmesnde parmagım vardı :D ama insan buyudukce bole seylerin geriksiz hic ugruna oldugunu anlıyor

Sen direk İskorpiç ile aman şey iskorpitx ile iletişime geç belki çaycısı olursun.. Mynet'i bile hacklettiğine göre..

Hackerlık şans işidir.Karşınıza kek biri gelirse bir keylogger ile ben bırak banka hesabını adamın giydiği tişörtün rengini bile öğrenirim hö Bu adamda bulmuş 18 tane keko , almış hesaplarını .. Bunda abartılacak birşey yok :)

hack programla olmaz benım bır abim vardı ayakları sakattı yuruyemıodu bana o ogrettı suanda patlatamıcam msn yok vede çökmeyecek sistem.Kurs vb. herseyede gittim ben

hack programla olmaz benım bır abim vardı ayakları sakattı yuruyemıodu bana o ogrettı suanda patlatamıcam msn yok vede çökmeyecek sistem.Kurs vb. herseyede gittim ben

[email protected]

ßekliyorum Ne zaman Patlatırsın MSN mi?

en teresan bende mesela kursa gitmeden bilgisayar kullanmasını öğrendim hatta iş çin srtifika istediler benden kursa yazıldım yemin ederim size hocamız bana gelip bilgi alıyordu ben ölesine işte gider msn talkılırdım oyun oynardım çöken pc leri yeniden kurardım program felan bide o ranın webi ni yaptım ve 5 kuruş para almadan derslerim % 15 girdiğim halde en yüksek puanla kurs 1. ncisi seçildim ve kurs bitirme belgesini aldım ne kadar tuhaf demi **** adam gidior okuyor bi pokdan anlamaz bizim başımıza hoca yaparlar ve nice benim gibi bilgili insanlar işsiz kalıyor :D

Aynen bizim okuldaki hocada öyle senin iş konusuna gelince ßenim Çevremde tanıdığım birçok PC Mühendisi var bir işe girdiklerinde hiç birşey bilmiyorlar zamanla çalışarak pekiştiriyorlar, geliştiriyorlar ama ellerinde Diplomaları var bilselerde bilmeselerde işe girebiliyorlar, Bazılarıda bilgili oluyor ama Diploması olmuyor işe giremiyor işte Diploma bu yüzden önemli :D Düşün diploman yok ama bilgin çok işe alınmadın, arkandan bir adam geldi Diploması var Bilgisi yok Adam Hop İşe Alındı, Hadi diyelim bi şekilde işe alındın bilgin var diye bu seferde Diploman yok diye Az Maaş alıcaksın :) Düzen böyle ;)

Hackerlık şans işidir.Karşınıza kek biri gelirse bir keylogger ile ben bırak banka hesabını adamın giydiği tişörtün rengini bile öğrenirim hö Bu adamda bulmuş 18 tane keko , almış hesaplarını .. Bunda abartılacak birşey yok :)

Sana gelince Burak :) Hackerlik dediğin gibi Şans ıda içinde barındırıyor Profesyonelliğide Şimdi dediğin gibi gidip bir cafeye 1 masadan keylogger koyup ağ dan tüm makinalara yayarsın oturanın her birşeyini öğrenirsin kendimden biliyorum çünki arzuladığım bir char vardı uskoda sadece itemleri alıcaktım Şans eseri Mail ide geldi adamın herşeyi geldi charı komple aldım ve Bir ton e-mail hesabı gelmişti, hatta bizim komşunın büyük oglu bile cafede takılıyordu banka hesabı bile geldi ama ben onlara dokunmadım tabi maillerimi silmeseydim resim atardım :) İşte bu dediklerim ve Buna benzer şeyler şans a giriyor. Profesyonellik ise Bankaların güvenlik duvarlarını kıran ordan para aklayan, milletin hesabından para çalan vs., ayrıca Kırılmayacak denilen güvenlik duvarlarını kıran ve Hacklenmeyecek Denilen Siteleri Hacklemeye vs. daha çok var ben örnek verdim ;)

ßen mynet'e o indexin google tarafından atıldığını duymuştum hö

Son düzenleme:

:D bunlar tamamen saçma ..! eyer bir hacker olacaksan önce dmx html vbulettin asp php ve vs vb şeyleri öğreneceksin..! 2ncisi hacker lık program ile olmuyor..! çok iyi hacker olmak için çok çalışman lazım ve hackerların geneli cmd ile çalışıyor .)

[email protected]

ßekliyorum Ne zaman Patlatırsın MSN mi?

Süpersin, aynı cevabı ben verecektim hızlı davrandın hö

:D bunlar tamamen saçma ..! eyer bir hacker olacaksan önce dmx html vbulettin asp php ve vs vb şeyleri öğreneceksin..! 2ncisi hacker lık program ile olmuyor..! çok iyi hacker olmak için çok çalışman lazım ve hackerların geneli cmd ile çalışıyor .)

Sen de süpersin hö DMX nedir açıklar mısın yahu "Bay Hekır".. Hadi onu geçtim vb ile alakası ne hö

Sen de süpersin hö DMX nedir açıklar mısın yahu "Bay Hekır".. Hadi onu geçtim vb ile alakası ne hö[/QUOTE]

vb anlamı ve bunun gibi programlar demek ayrıyatten acıklama yapmak zorunda değilim..! :-:

vbulettin i de yanlış yazmışım kusura bakmayın..!

Sen de süpersin hö DMX nedir açıklar mısın yahu "Bay Hekır".. Hadi onu geçtim vb ile alakası ne hö

vb anlamı ve bunun gibi programlar demek ayrıyatten acıklama yapmak zorunda değilim..! :-:

vbulettin i de yanlış yazmışım kusura bakmayın..![/QUOTE]

"VB"den kastım "veya benzeri"nin kısaltımı değil.. "VBulletin"in kısaltımı..

Onu bunu geçtim, "DMX" ne ??

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:::

Geri
Üst Alt