Konu Yazar
LeGenDsNeVeRDie
SeeWhoTiLL
- Mar
- 43
- 0
Cevap: Imaginary Mage Team / HOMEKO DB / Alımlar Açıktır > İçeriyi Okuyunuz.
Evet arkadaşlar, herkeze merhaba.
Adım Buğra yaşım 19 Imaginary Mage Team'ın kaptanıyım.Kendimi şöyle açıklıyayım bu oyunu 9 seneden beri oynuyorum ve daha önceki takımım dağıldı, daha önceki teamımızın ismi 4DeadLyTeam idi.Şimdi kendime yeni arkadaşlar edinmek istiyorum ve oyunu bilen saygılı sevgili ölçüyü aşmıyacak şekilde bu teamı yenıden başlatmak istiyorum ve bir devir açmak istiyorum. 15:30'da açılacak olan Homeko-DB li "K4 Online" serverinde olacağız.
Şartlarımız ;
Yaş sınırımız +18 dir. (Saygı ve Sevgi Çerçevesi olması için)
Homeko DB oynaması ve Homeko DB bilgisi olmasıdır.
Job'una göre Mage ve Priest'i iyi bilmesi ve profesyonelce oynaması.
"TEAMSPEAK3" Şarttır.
Videolarımızdan 1 tanesi : Knight online best pk video 4DeadLyTeam - YouTube
İletişim Bilgileri : Facebook : www.facebook.com/bugra.cosmik
Teamspeak3 Server Adress : 176.53.115.10 / Gelirken adınızı : Img (Nick) yazın ben çekeceğim.
2 minutes dakika sonra eklenen:
upupupupupu
Evet arkadaşlar, herkeze merhaba.
Adım Buğra yaşım 19 Imaginary Mage Team'ın kaptanıyım.Kendimi şöyle açıklıyayım bu oyunu 9 seneden beri oynuyorum ve daha önceki takımım dağıldı, daha önceki teamımızın ismi 4DeadLyTeam idi.Şimdi kendime yeni arkadaşlar edinmek istiyorum ve oyunu bilen saygılı sevgili ölçüyü aşmıyacak şekilde bu teamı yenıden başlatmak istiyorum ve bir devir açmak istiyorum. 15:30'da açılacak olan Homeko-DB li "K4 Online" serverinde olacağız.
Şartlarımız ;
Yaş sınırımız +18 dir. (Saygı ve Sevgi Çerçevesi olması için)
Homeko DB oynaması ve Homeko DB bilgisi olmasıdır.
Job'una göre Mage ve Priest'i iyi bilmesi ve profesyonelce oynaması.
"TEAMSPEAK3" Şarttır.
Videolarımızdan 1 tanesi : Knight online best pk video 4DeadLyTeam - YouTube
İletişim Bilgileri : Facebook : www.facebook.com/bugra.cosmik
Teamspeak3 Server Adress : 176.53.115.10 / Gelirken adınızı : Img (Nick) yazın ben çekeceğim.
2 minutes dakika sonra eklenen:
upupupupupu
Moderatör tarafında düzenlendi: