İndex Tasarım (V1)

Konu Yazar

quality™

Member
Nis
399
1
resim.png

Yapımcı: Okan Alici

Knight Online Server Kurucuları için Sade Biçimde Tasarlanmış (İndex)

Not: PSD < Dosyası içindedir (HERYERİ EDİTLEYEBİLİRSİNİZ)

İNDİR

Cevap: İndex Tasarım (V1)

Millet Knight Online grafikleri ile çalışmaya başlamış sonunda :) Güzel bir çalışma o koyulan indexlere küfür ediyorum. Gidip metin2'nin neredeyse resimlerini koyuyorlar. Bende bir ara merak sardım bi ara Knight Online grafiklerne, yeni HépGeLKO'nun kullanacağı ExKOPanel v7'ye öyle bir tema yapmayı denemiştim ama yine arşive gitti ve yarım kaldı. Buda ondan bir ekran görüntüsü umarım çalışma hevesini arttırır ;)

Hoş duruyor ama yapmak pek zor bişey deil ama olsun teşekkürler.

Millet Knight Online grafikleri ile çalışmaya başlamış sonunda :) Güzel bir çalışma o koyulan indexlere küfür ediyorum. Gidip metin2'nin neredeyse resimlerini koyuyorlar. Bende bir ara merak sardım bi ara Knight Online grafiklerne, yeni HépGeLKO'nun kullanacağı ExKOPanel v7'ye öyle bir tema yapmayı denemiştim ama yine arşive gitti ve yarım kaldı. Buda ondan bir ekran görüntüsü umarım çalışma hevesini arttırır ;)

Çalışma Fazlasıyla güzel olmuş (: hela sol taraftaki giriş ekranı oturmuş.. Aslında herkesin aklında aynı fikir var. 'Knight' < tamam online dragon uçmak ejderha savaş guard vs vs google images bölümünden resimler işte aratırıyorlar buluyorlar :)

Herkese Teşekkür ediyorum

Geri
Üst Alt