Internetten para kazanın geliriniz olsun / PUS olmayan serverlar için destek...

Konu Yazar

TroyEmpire

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ocak
4
0
Merhaba arkadaşlar,

Geçte olsa keşfettiğim çok iyi 2 sistem ile internetten çok iyi gelir elde ediyorum ve bu olayı sizlere tanıtmak istiyorum.

1. Sistem Bux.TO Günde sadece 5-10 dakikanızı ayırarak tek başınıza ayda 10$, 10 kişi üye yaparak ayda 100$ kazanabilirsiniz... Rakamları minumum veriyorum abartısız olsun istemiyorum çünkü hiçbirinizi hayal kırıklığına uğratmak istemem... Tek yapılması gereken 5-10 dakikanızı ayırarak sitede çıkan linklere tıklamak bu kadar basit...

2. Lockerz son model bir sistem siteden video izleyerek, Günlük 1 resime yorum yazarak, Günlük login olarak ve 20+ üye getirerek çok ciddi paralara hatta ve hatta eşyalara sahip olabiliyorsunuz mesela ben üye olduğum ilk gün 130 puan kazandım ve 325 puana IPhone 8GB veriliyor bunu istemem derseniz nakitte gönderiyorlar... Çok ciddi bir gelir kaynağı...

Bu 2 sistemin özellikle Lockerz'ın ödememe gibi sorunu yok Bux.to nunda yok ama bazen ödemeler gecikebiliyor çünkü ödedikleri meblalar çok uçuk rakamlar... Açıkcası geç kaldığımız bir olay çok önceden millet parayı toplamış ama zararın neresinden dönersek kardır...

Paramı nasıl alacam diye kafanızada takmayın Bux.to Alertpay ile ödeme yapıyor Çek olarak adresinize yollatabiliyorsunuz Lockerz ise Paypaldan ödeme yapıyor tavsiyem önce kazanın sonra parayı nasıl alırım olayı çok basit sorun olursa banada ulaşırsınız zaten...

Dalga geçmiyorum çok büyük araştırmalarım sonucu bu 2 siteye güvendim ve bende sizler gibi yeni başladım...

Çok daha detaylı bilgiyi Internetten para kazanma yolları - Blogcu[/url] adresimden edinebilirsiniz...

Hepinizi davet ediyorum sitemde nasıl üye olacağınız resimleriyle beraber mevcuttur.

Denemekten çekinmeyin amaaan kim kazanmış felanda demeyin millet parayı götürüyor bizler amaaan diyerek yeremizde sayıyoruz buna bir dur diyin artık...

Herkese Sevgiler,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Internetten para kazanın geliriniz olsun / PUS olmayan serverlar için destek..

Artık PUS olmayan serverlar istiyoruz...

Cevap: Internetten para kazanın geliriniz olsun / PUS olmayan serverlar için destek..

evet herkes pus olmayan bi server ister peki bu site vps parasını karşılıcakmı? ondanda geçtim paramı alabileceğimi nasıl tahattüt ediyo? daha önce benzeri bi siteye üye toplayarak ve yorum yaparak 75 lira yapıp paypala aktarma istedim sanırım 4-5 ay oluyo hala para yok bu sitede neden aynısı olmasın?
130 puan zaten 1günde diyorsunuz diğer günlerdede günde 4 puandan 25 gün daha günde 10 dk girsem hımm basitçe 26 gün ve 250 saat 50 de ilk gün için diyelim 300 yani 5 saat. şimdi bu site bana 5 saat için psp mi vericek? sizce niçin hiç inandırıcı gelmiyor olabilir? dahada ilginci varsayalımki benim oyuncularımda geldi +200 kişi de yok yok 200 çok oldu 100 de bu kişilerin getirdikleri puanlarla çok fazla para yapıcak bu mümkün olamaz. hayır mümkün olsaydı lounchera bi reklam alırdık herkesden tıklamasını isterdik hem arada komisyon alıcak bi sitede olmazdı.

daha fazla yazamıcam hem uykum geldi hemde hiç inbandırıcı değil.

ha bu arada sanırım bu konunun yeride burası değil.

XPrime,

Öncelikle bu sistemlere bende üyeyim özellikle Lockerz çok yeni ve çağın sistemi diyebilirim forumlarda ufak bir araştırmayla aldıkları dolarları görebilirsiniz. Direk PSP vermiyorlar stoklarla sınırlı ürünleri yetişen alır tarzında yetişemezsende bunu nakit olarak mesela 300 Puan 25$ değerinde kısaca ayda VPS paranı garanti çıkartırsın çok basitce...
Bu tarz sistemlere inanmadığımızdan dolayı bu hallerdeyiz hiç araştırma yapmıyoruz.
Zamanında benimde büyük bir serverım vardı ve o zaman bu olayı bilseydim neler kazanacağımı tahmin dahi edemiyorum.
Hele hele Lockerz a sadece 20 üye topladıktan sonra günlük login olup dailies tıklamak bile 8 puan yapıyor 20 üyeden sonrasına ihtiyacın dahi yok yani playerlarınıda aşırı derecede tıklamaya zorlamanıza gerek yok.

Bux.to biraz geç ödüyor belki ama ödüyor sonuçta iyi kazandırıyor şuan için bir server sahibi playerlarına arkadaşlar walkry yada PUS yoktur herşey bedava sadece şuraya üye olup hergün tıklayın dese farz edelim 100 playerı var 100 kişi üye olsa ve hergün reklamlara tıklasa en küçüğünden hesap yaparsak adam başı 0.3 dolar alsa günlük 100 player = 30 dolar buda günlük rakam...

Sistemlere güvenmiyorsan bile 1 ay PUS u kaldırma paranı alamazsan playerlarına bırakın sistemi dersin bu kadar basit.

Denemeye değmez diyebilirmisiniz bu rakamlar için ?
Hiç sanmıyorum.

Arkadaşım google işbirliği , lockerz ve bux.to gibi 3 yere üye olarak giderleri çıkartmak gayet basit neden olmasın neden PUS suz server olmasın ?

Aylık senin dediğin kadar para kazandım diyen yalan söyler o hayale kapılanda boşlukda kalır nedenmi ole bilip bilmeden kimse kimseye sen üye getrdin diye para verirmi ya?

Bu konuda google adsense harici hiç bir firmayı önermiyorum ama oda baya incelik istiyor yani uzun lafın kısası Pus olmayan serverlerden lütfen gelecek beklemeyin pus koyuyor adam niye server dedicated makine üzerine kurulu ise en az aylık 230 TL gideri var bunun cartı curtu derken bu miktar 400 500 TL yi bulur..

Bunu adam her ay nasıl karşılasın bu fiyata bir ay çalışan adamlar var yapmayın lütfen..

herneyse kolay gelsin bu arada o mesajını editliyorum site reklamı olarak...

Bir işe girerken önce ne kadar kâr yaparım diye düşünürsün. Bu heryerde böyledir. bir hizmet varsa karşılığıda vardır. Kimse her ay cebinden sunucu parası vermez. Bunu bir şekilde alacak bir yerden. Ya pus koyacak servera herkez alacak ya da el altından yapacak başka yolu yok. Böyle saçma sapan şeylerede güvenmeyin. Kimse kimsenin babasının oğlu değil, öyle çalışmadan beleşe para nerde o bolluk :)

Geri
Üst Alt