Server 28.06.2014 cumartesi günü saat 20.30'da Hiç bir sorun olmak sızın açılıyor.
Merhaba saygı değer üyecanlarımız,misafirlerimiz ve userlerimiz.
1299'da Olmayan tüm özellikler eklenmiştir.
(editörüm) Zagor Arkadaşımızın hazırlamış olduğu bize özel database nihayet bitiş aşamasına geliyor.
özellikle Bug vs. hile hiç birşey yoktur.
soacs full+ full sürüm alınmıştır. Oyuna girince fark edeceksiniz bunu.
Exe Asla virüslü değildir.
Açma sebebim ise:
ben 6 ay önce bir sw'de oynuyordum ve bütün sw'ler gibi oda kapandı. Ve tüm emeklerim boşa gitti.
Ve buna ben çook üzüldüm. ve sw açmaya karar verdim inat yaptım kendime açtığım serverdeki userlerin emeklerinin ne demek olduğunu bildiğim için açmaktayım.
Ve İonia Network Emek server Diyebiliriz.
Ben mehmet sözen Daha önce duydunuz mu bilmiyorum. Priest,mage,warrior karakterlerini oynamaktayım.
Myko Server LWL Sınırı 70'tir.
özel map'lar hazırlandı.
Özel eventler ve bir çok event ve değişiklikler bulunuyor. Bunları 1 hafta sonra görsellerimiz ve özel yazılarımız ile yeni bir konuda anlatacağız.
Şimdilik bizleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.
Hediyemiz: Gaming Klavye'dir. N11'den alınacaktır. İlk 70 lwl olana verilecektir. değeri 800 TL'dir.
Razer Deathstalker Ultimate US Oyuncu Klavye
Login.ionianetwork.net
Özel clientimiz hazırlanıyor.
oyun içi efectler değiştiriliyor.
maplar değişiyor.
eventler değişiyor.
itemler görselleri değişiyor.
oyun içi KC sistemi GELİŞTİRİLMİŞ. 1 hafta sonra detaylı bilgi verilecektir.
Ben kimim?
Ben mehmet sözen Yaşım 25. Mersinde Yaşıyorum. Bilişim web tasarım, yazılım , reklam, seo, domain , hosting şirketim bulunuyor. Ve bu işi Freelance olarak yapmaktayım. Kurumsal firmalara hizmet etmekteyim.
Facebook Sayfamız: https://www.facebook.com/ionianetwork
Misafirlerimiz için: fb.com/ionianetwork
Merhaba saygı değer üyecanlarımız,misafirlerimiz ve userlerimiz.
1299'da Olmayan tüm özellikler eklenmiştir.
(editörüm) Zagor Arkadaşımızın hazırlamış olduğu bize özel database nihayet bitiş aşamasına geliyor.
özellikle Bug vs. hile hiç birşey yoktur.
soacs full+ full sürüm alınmıştır. Oyuna girince fark edeceksiniz bunu.
Exe Asla virüslü değildir.
Açma sebebim ise:
ben 6 ay önce bir sw'de oynuyordum ve bütün sw'ler gibi oda kapandı. Ve tüm emeklerim boşa gitti.
Ve buna ben çook üzüldüm. ve sw açmaya karar verdim inat yaptım kendime açtığım serverdeki userlerin emeklerinin ne demek olduğunu bildiğim için açmaktayım.
Ve İonia Network Emek server Diyebiliriz.
Ben mehmet sözen Daha önce duydunuz mu bilmiyorum. Priest,mage,warrior karakterlerini oynamaktayım.
Myko Server LWL Sınırı 70'tir.
özel map'lar hazırlandı.
Özel eventler ve bir çok event ve değişiklikler bulunuyor. Bunları 1 hafta sonra görsellerimiz ve özel yazılarımız ile yeni bir konuda anlatacağız.
Şimdilik bizleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.
Hediyemiz: Gaming Klavye'dir. N11'den alınacaktır. İlk 70 lwl olana verilecektir. değeri 800 TL'dir.
Razer Deathstalker Ultimate US Oyuncu Klavye
Login.ionianetwork.net
Özel clientimiz hazırlanıyor.
oyun içi efectler değiştiriliyor.
maplar değişiyor.
eventler değişiyor.
itemler görselleri değişiyor.
oyun içi KC sistemi GELİŞTİRİLMİŞ. 1 hafta sonra detaylı bilgi verilecektir.
Ben kimim?
Ben mehmet sözen Yaşım 25. Mersinde Yaşıyorum. Bilişim web tasarım, yazılım , reklam, seo, domain , hosting şirketim bulunuyor. Ve bu işi Freelance olarak yapmaktayım. Kurumsal firmalara hizmet etmekteyim.
Facebook Sayfamız: https://www.facebook.com/ionianetwork
Misafirlerimiz için: fb.com/ionianetwork