isim.no-ip.com seklinde sabit ip nasıl yapabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sergici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

sergici

New Member
Tem
15
0
Arkadaşlar ben ip felan aldımda bazı serverların ipleri isim.no-ip.org seklinde.Onlarınki 88.231.xx.xx gibi degil.Bende o sekilde ipmi nasıl ayarlarım.Bu sekilde surekli ip'm degişmez.Her pcye reset attıgımda ip degişiyor.Bunu bu sekilde engelleyebilecegimi dusunuyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

Cevap: isim.no-ip.com seklinde sabit ip nasıl yapabilirim?

BEn Sana Yardımcı Olurum msn ne wer Yeter

İnt. Nerden Aldıysan oraya git ben ip mi sabit ip yaptırmak istiormde bilgilerni ver onlar sabit yapar oda snn ip'n olur bide konuyu doğru yere acsan dıordum :)

İnt. Nerden Aldıysan oraya git ben ip mi sabit ip yaptırmak istiormde bilgilerni ver onlar sabit yapar oda snn ip'n olur bide konuyu doğru yere acsan dıordum :)

Ramazan Arkadaş Onu Demek İstememiş.

No-Ip Den Nasıl Alırım Diyor.

Onun Icınde www.no-ıp.com a Uye Ol Daha Sonra Sağ Taraftan Gırıs Yaptıktan Sonra Karsına Gelen Ekrandan Add a Host Secenegıne Bas.

Acılan Sayfadan da Hostname: e Ismını Ne Yapmak Istıyorsan Onu Yaz Sagdan da no-ıp.biz no-ip.org vs. Birisini Sec ve En Alttan Create Host Butonuna Bas.
Sonra Bılgısayarına Bu Programı Indır. Yukledıkten Sonra

siteye uye oldugun msn ve sıfre ıle gırıs yap

Benden Bu Kadar Gerısını Tam Hatırlamıyorum Ama Kolay

Ramazan Arkadaş Onu Demek İstememiş.

No-Ip Den Nasıl Alırım Diyor.

Onun Icınde www.no-ıp.com a Uye Ol Daha Sonra Sağ Taraftan Gırıs Yaptıktan Sonra Karsına Gelen Ekrandan Add a Host Secenegıne Bas.

Acılan Sayfadan da Hostname: e Ismını Ne Yapmak Istıyorsan Onu Yaz Sagdan da no-ıp.biz no-ip.org vs. Birisini Sec ve En Alttan Create Host Butonuna Bas.
Sonra Bılgısayarına Bu Programı Indır. Yukledıkten Sonra

siteye uye oldugun msn ve sıfre ıle gırıs yap

Benden Bu Kadar Gerısını Tam Hatırlamıyorum Ama Kolay

Hmm Pardon Buyur Bu linkden Devam et
https://www.ko-cuce.net/genel/68518...n-noktayi-ben-ko-cuce-farkiyla-koyuyorum.html

Geri
Üst Alt