İşte Koxplara Son Verecek Bi Düşünce (Fikir) İlginç Ama Olabilir

Konu Yazar

ßyStr€s

Stres
May
17
0
Şimdi Beyler Yapacağımız işlemi aslında uskoda bı ara düsündü uyguladı ama userı fazla oldugu ıcın kapattı

peki düsünce neydı

sımdı bıldıgınız gıbı trojan programları vardır turkojan prorat gıbı sımdı yapacagımız ıslem aslında bunun gbı bırsey

olay su bı vırüs yapılacak hıcbır sekılde pc ye zarar vermeyecek ve sadece gorevı pc'de acık olan programları bulup ortaya cıkarıp yapacagımız yonetım programına aktarmak ve adam server de koxp acacagı zaman vırus bunu gorup programa ıletecek adminde programdan ıp adresını alıp rahatca banlıyıp muteleye bılecek

olay bu aslında bu vıruste exe ye gomule bılır

sadece düşünce yorumlara acıktır (begenmedıysense olmaz dıyorsansa kotu yorum yapma):-:

Cevap: İşte Koxplara Son Verecek Bi Düşünce (Fikir) İlginç Ama Olabilir

Virüse ne gerek kodlamayla yapılacak 1 seydır saten kxp acılmıyo kırılsada guncellenıyor program fıxlenıyor o sacma olur vırusle murusle gercı dogal olarak exelerde saten vırus gorukuyor.

Doğru söylüyor arkadaş , virüse gerek yok bencede programlaman iyi ise yaparsın her türlü.

benimde aklıma gelmişti en azından uzerda ne açık görürüm demiştim :D . ve usko bunu hala kullanıyo

evet yanıden başlattı bendekide sadece bi düşünceydi ama gardaş larıma katılıyorum aslında ama buda bi yoldu :)

bıde usko kullanıyor bız nıye kullanmıyalımkı ama buda anti cheatlara uygulansa daha guvenlı olurdu dıye dusunmustum

Geri
Üst Alt