Z Konu Yazar ZerstöreN bLooddRunk_bLood Brother Ocak 22 1 24 Eyl 2009 #1 Evet oynadıgım bir serverda okçunun 80 skili çalışsada ben damage göremiyorum yardım lütfen.
4Badboy New Member Kalemi Kırıldı! Mar 327 3 24 Eyl 2009 #2 Cevap: [İstek] Okçu 80 Skili. Kardeşim Bunu PVP nin Admınlerınden Veya Sıtesınden TTemin Ediceksin. ( Client Varsa İndirmek Zorundasın. ) Tum Dosyalar Uyumlu olmayabılır. Iyı oyunlar. Kardeşim Bunu PVP nin Admınlerınden Veya Sıtesınden TTemin Ediceksin. ( Client Varsa İndirmek Zorundasın. ) Tum Dosyalar Uyumlu olmayabılır. Iyı oyunlar. Eğer Bulamazsan Herhangi Bİr Ko-Cuce Uyesınden Temın Edebılırsın Bende yok Eğer Bulamazsan Herhangi Bİr Ko-Cuce Uyesınden Temın Edebılırsın Bende yok Son düzenleme: 24 Eyl 2009
Cevap: [İstek] Okçu 80 Skili. Kardeşim Bunu PVP nin Admınlerınden Veya Sıtesınden TTemin Ediceksin. ( Client Varsa İndirmek Zorundasın. ) Tum Dosyalar Uyumlu olmayabılır. Iyı oyunlar. Kardeşim Bunu PVP nin Admınlerınden Veya Sıtesınden TTemin Ediceksin. ( Client Varsa İndirmek Zorundasın. ) Tum Dosyalar Uyumlu olmayabılır. Iyı oyunlar. Eğer Bulamazsan Herhangi Bİr Ko-Cuce Uyesınden Temın Edebılırsın Bende yok Eğer Bulamazsan Herhangi Bİr Ko-Cuce Uyesınden Temın Edebılırsın Bende yok