IVaselineI Anti Pedal Movie Telden Cektik ....:D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ocan45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: IVaselineI Anti Pedal Movie Telden Cektik ....:D

:) Pc Sağlam olsa Vs Atardık :) Bnde el ve mause No Pedal :)

Parmak & Bilek Gücü Var :D
Ayrıca El Ve ParmakLarda Baya Büyük :D Klavyeyi Kaplamış :P
Nese Güzel PlayerLik TebrikLer KardesimLe Vs Yapmanı İsterim Dorusu Oda Klavye Oynuyor 4x_5x Klavye Minor Combo ^^

Battleko Galiba Bende orada oynuordum bolu_beyi :D artık kapandı galiba acılsada bıraktım artık pvp işlerini iyi forumlar

Parmak & Bilek Gücü Var :D
Ayrıca El Ve ParmakLarda Baya Büyük :D Klavyeyi Kaplamış :P
Nese Güzel PlayerLik TebrikLer KardesimLe Vs Yapmanı İsterim Dorusu Oda Klavye Oynuyor 4x_5x Klavye Minor Combo ^^

Yas 15 xD daha

Battleko Galiba Bende orada oynuordum bolu_beyi :D artık kapandı galiba acılsada bıraktım artık pvp işlerini iyi forumlar

hatırladım xD Tek Yiyon benden :P Nese Gzl serverdı Kapandı real hayatında basarılar ben Knight-tr GEctim :D

Son düzenleme:

CHARI ASIL OYNAYAN BENIM BASİR YORUMLARIZ ICIN TESEKKURLER

No pedal No Koxp No hile Playerlık akar ^^

++++++++++++++++++++++

Nedense sağ tarafa geçtiginde minorler bi duruyo sonra geri çekerken tekrar hızlanıyo dikkat li olanlar fark eder vede klawyeyi gösterirken caps lock tuşuna baktım yanıkdı caps lock lu pedaLLardan oLmasın sakın :D

Nedense sağ tarafa geçtiginde minorler bi duruyo sonra geri çekerken tekrar hızlanıyo dikkat li olanlar fark eder vede klawyeyi gösterirken caps lock tuşuna baktım yanıkdı caps lock lu pedaLLardan oLmasın sakın :D

sen nasıl bı ınsansın ? tamam pedal war rahatla o kadar vıdeo cektık genede hılecı demek ıstıosun hella olsn sen cnku ezıksın oynamayı bılmedınden dolayı azcık dıkkatlı baksan ayakgımı gosterıor we ayaklarım yukarda dıkatlı baktıysan mınorfun fazla cıkması mananın dolu olması cekerende yavaslamıs cunku mana orda bıtıor ...... . TAMAM SEN PEDAL DE NE DIYIM... goz war nizan war

Yazık yha acıyorum sizlere....

Zuhahaha videoyu elle çekmişler minörü elle yaptıkları gibi :D:D

^^ vİdeoda hİÇ bİrŞey bellİ olmuyor kusura bakma İİ paylaŞim olmamiŞ

Son düzenleme:

kesinlikle capslog pedal...8188818881888188818881888188818881
Anladı sen onu + 7-8 e basıyor...

Ama yeter allahizi seviorsaniz qelin manİsa akhİsar merkez sayin cafe gelin gorun maddi durumunuz warsa gelin otel paralari benden qelin

kimseye bişey kanıtlamak zorunda deilsin bence arkadasım pedal olsa bile olsun nolmus uskoda pedalın babasını kullananlara en iyi player diolar.

--------------+++++++++++

paylaşım için teşekkürler.

su sarkıyı banada atın
msn : sercankorkmaz1993@hot...

+++++++++++++++
ßu konu bence hep uplanmalı...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt