K2 Networkun Açıklaması Karşılığı

Konu Yazar

metodiew3

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
69
1
Arkadaşlar biliyorsunuz k2netowrk pw serverlerikapatmaya başladı
ve yasal uyarı dıye içinde bussuru sacma sapan yazılar bulunan bısey hazırlamışlar

Öncelikle belki cogunuzda biliosunuzdur bunlar hep birer bahane
Usko kendi kendine yaptıgı patchlerle kendı kendını mahfettı ve asırı derece bı user kaybı yaşadı.
Cogu ınsanda pw serverlere akın edincede boyle birşeye kalkıstılar
yasal uyarıda yazan maddelerı okursanız
pwlerde hile kullanıldıgını userlere haksızlık yapıldıgını parayla itemler satıldııgnı ve emeklerın bosa gıttıgını soleyen madde ler war.
Peki şimdi soruyorum bu seylerı yazanlara
Uskoda userlerın hakkı yenmiyormu ?
Şuan uskoda adım atılan yerde Koxp yokmu?
Şımdıye kadar Kımse dupe yapmadımı + halada dupe yapan yokmu ?
Koxp kullanarak binlerce kisiden 1 ı banlanıp oteki koxpla llvını kasıp suan paşalar gibi oynamıormu?
Preyle banlılar acılıor ya pre alamayanlar bu haksızlık değilmi?
KAPATILMASI GEREKEN SERVER WARSA BU USKODUR.
Yorumlarınızı bekliyorum.

Cevap: K2 Networkun Açıklaması Karşılığı

Bizim Ne Düşündügümüzün Şuanda Bir Degerinin Oludugunu Sanmıyorum Neden Derseniz... Oyunu Kuran & Geliştiren Onlar... Yasaları Ellerinde Bulunduran Yine Onlar . Biz Ne Kadar Haklıyız Desekte Elden Birşey Gelmiyor...

katılıyorum sana ...

Şöyle bir şeyde söylemek istiyorum ..

Peki bunları burdan forumdan yazıyoruz paylaşıyoruz aynı yar5aftan ticket yollasak onlara böyle böyle ..
ve ya içimizden birileri k2networka karşıda dava açmalı .. ve bizlerin iyice bi, kanıtlar toplaması lazım :)

katılıyorum sana ...

Şöyle bir şeyde söylemek istiyorum ..

Peki bunları burdan forumdan yazıyoruz paylaşıyoruz aynı yar5aftan ticket yollasak onlara böyle böyle ..
ve ya içimizden birileri k2networka karşıda dava açmalı .. ve bizlerin iyice bi, kanıtlar toplaması lazım :)

zaten k2 ye dava açan bir sürü insan war
ama sonuç 0 bırsey yapılamıyor adamlar her yönden üstün belkide hala açanlar wardır.
Böyle ticket atmakla falan ilgilenceklerını ve haklı oldugumuz için dikkate alcaklarınıda zannetmiyorum.
Bunu o kurucularla bu davayı açanlarla yüz yüze konuşucaksın anca ozaman anlarlar .

fare dağa küsmüş dağ çokta tın demiş :D

aynen o kadar hatası var bi sürü açığı var düp koxp herşey var ama varsada benim yoksada benim demekde K2 ve haklıda shellx e katılıyorum boş şeyler K2'nin yaptığı Yer(ler)se mantığı...

Sonuna Kadar Haklısın Ama burda sadece forum dakiler seni takar başkası takmaz onun için işin zor

pvp server hiç bir zaman bitmicek bunu o kalın kafalarına soksunlar gelsinler sıkıysa kendileri kapatsınlar obuk sabuk yazılarla hiç bişiyle öüne gemezler 2*2=4 bunu böle bilsinler

Oyunu Yapan Japonlar Bunlarda Japonlardan telif Hakkını Aldı ;)

Güzel yazmışsın, sonuna kadar hak veriyorum ve katılıyorum :)

Geri
Üst Alt