K2Network Yeni Oyunu[Turkce Runes Of Magic]

Konu Yazar

ByHackell

www.knightonlinepk.net
May
1,590
8
CNN Turkte K2 Network CEO'su Joshua Hong'un yeni cikan ve Turk motifleri iceren oyunumuz Runes of Magic hakkinda vermis oldugu roportaji asagidaki linkten izleyebilirsiniz...

RÖPORTAJ VİDEOSU

OYUN TANITIM VİDEOSU

TANITIM VİDEOSU2

TANITIM VİDEOSU3

TANITIM VİDEOSU4

14 LVL WARRİOR

OYUN İÇİ VİDEO

RESMİ WEB SİTESİ

Kod:
http://www.runesofmagic.com/en/index.html

USKO NEDEN BÖLE Bİ HALE GELDİ ŞİMDİ ANLAŞILIYOR

Asıl konuya girelim hemen .. Sizcede İlginç değil mi ? Knight Onlinede'ki sorunlar hergün devam edip artıyor , Çok popüler olan bu oyunu birçok İnsan Koxp vs gibi sebeblerden bıraktı .. Peki bunlar ne yapıyor ? Runes OF Magic adlı oyunu Tanıtıyorlar sorunları düzeltmek yerine Knight Online olan ilgilerini yitirmişler , Herkesi aptal gibi gördüklerinden eminim..Nede olsa Türk Userler alır premium , cash biz hertürlü yolumuzu buluruz olayı Su durumda yasanıyor bence .. ! Herkes düşüncelerini söyleyebilir Knight Online Rezalet bir durumdayken adamlar güle oynaya oyun Tanıtımı yapıyorlar , İlgimi çeken nokta ise ücretsiz oldugunu acıklıyor , Hatırlatırım size bir zamanlar Knight Online'de ücretsizdi Runes OF Magic bundada yine bir bok cıkarırlar yakında ..

1-Röportajdaki adam k2 network kurucusu
2-röportajın sonunda daha güçlü silahlar için oyun içirindeki shot yani power up store ile alışveriş lafı geçti.
3-Bu oyun ücretsiz diye biliniyor fakat 1-2 yıla kalmaz premiumda buna gelir
4-1 yıla kalmazda usko kapanır:-:
5-K2 ELİNİ KNİGHT ONLİNEDEN ÇEKERSE PVP USERİ ARTAR OYUNA GİRİP BAKIYORUM AMA SANMIYORUM FAZLA ADAM GELMEZ 3.5 GB SETUP VAR ZATEN OYUN COK KARIŞIK:D

Seviyeli yorumlara simdiden Tşkr ederim ,

Son düzenleme:
Cevap: K2Network Yeni Oyunu[Turkce Runes Of Magic]

bune ya oyun 3.5 gb bu oyunuda ztn en cok turkler onlıne oyunlar duskun oldugu ıcın turkce yapmıslar heralde ?

bune ya oyun 3.5 gb bu oyunuda ztn en cok turkler onlıne oyunlar duskun oldugu ıcın turkce yapmıslar heralde ?

oyun türkce 30 dk dan oyuna girip bakıcma ama 5 yıldır knightı biliriz bundna sonrada knight gider bana göre türkler ko yu bırakmaz

Jashua Kong İyice İlerletti Artık Ne Diyelim , Para Kazanmak Uğruna USKO Ve Runes Of Magic Türkçe Version İle Paraya Para Demicekler , USKO Dan Milyonlar Trilyonlar Kazanıyorlardı PUS İle , Simdi Türklerden Daha Fazla Gelir Elde Edicekler ...
Ya Siz Oynamaya Hâlâ Israrlıysanız Orası'Da Size Kalmış ...[!]
Sözüm Ve Yorumum Bu Kadar ...

Bebeler İçin Güzel Bir Oyun hö

Böyle Saçma Oyunlar Çıkarıcaklarına USKO İle İlgilenseler Daha İyi

güzel bişeye benziyor

usko batsın pvp gelişşin

Oyun Görselik Bakmından Açık Konişim Çok Güzel Röportajı İzleyin Adam Açık AÇık Diyo Sahip Oldunuz Karakterleri extradan günlendirmek istiyosan oyun içi shoplardan alabilirsin yani paranı buraya bayıl çaktın adam açık açık gel al diyo gelen gelir gelmeyen çokda my ***** diyo :D

Geri
Üst Alt