K2'nin Azına "...." Devam ! {{Anladin Sen Oni}}

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DeNNiS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

DeNNiS

New Member
Kalemi Kırıldı!
Ağu
478
8
işte koxper :D:D
koxper akar K2 GMLeri Bakar :hıh:

Goremeyenler Burdan

http://www.hizliresim.com/2021/12/11/8959.bmp

Cevap: K2'nin Azına "...." Devam ! {{Anladin Sen Oni}}

:D Ne Yani Gm Banlamıyormu Bide Yardımmı Ediyor Koxper e :D Zuhaha

millet gm yi dc ediyor
7 li ok atıyorlar sen bunlarla ugrasıosun.

:D Ne Yani Gm Banlamıyormu Bide Yardımmı Ediyor Koxper e :D Zuhaha

GM Değil o Koxpun Yazısı Mor Renkte Çıkıyor :)

Edit : Ali Millet 7li Ok Atıyor Demişsin 9lu Ok Atıyorlar Senin haberin Yok xD

5Li , 3lü , 3 LeveL Ezik Skillini Ayarlıyorlar Pat Küt 9lu Atıyorlar

Benimde uskoda kendime özel tbllerim var :p Usko x-trap ı kaldırmakla çok büyük hata yaptı :)

usko yeni sistemi ile ne kadar kayıtlı hile programı ve sistem varsa denetim altina almak icin log yoluna gitti yakında yeni xtrap ile karsilasacaksiniz. sadece bu aralar millet ozensin diye koxp ve o tur seyleri serbest biraktilar..

Bu aralar da yapılan hilelerle övünme moda oldu.. Ne olursa olsun başkalarının hakkını yiyorsunuz. Sen şu an koxp kurarak K2'nin değil diğer oyuncuların ağzına sıçıyorsun. Çünkü onlar emekleriyle kasıyorlar sen hiç bi bokla.

GM Değil o Koxpun Yazısı Mor Renkte Çıkıyor

Edit : Ali Millet 7li Ok Atıyor Demişsin 9lu Ok Atıyorlar Senin haberin Yok xD

5Li , 3lü , 3 LeveL Ezik Skillini Ayarlıyorlar Pat Küt 9lu Atıyorlar

o dediğini basede yapıorm :D:D

Bu aralar da yapılan hilelerle övünme moda oldu.. Ne olursa olsun başkalarının hakkını yiyorsunuz. Sen şu an koxp kurarak K2'nin değil diğer oyuncuların ağzına sıçıyorsun. Çünkü onlar emekleriyle kasıyorlar sen hiç bi bokla.

+21 raptorlar, shardlar emekle mi yapıldı zannediyorsun, F9Devil in o itemleri emek ile boss keserek mi yaptığına inanıyorsun, şimdi bu yorumu yazarken içten mi yazdın bunları sende k2 network yani knight online da hile yapmışsındır. Ona bakarsan millet oyuna girmek için premium alıyorlar ve forumlarda tek atma yöntemleri var örneğin şu siteyi aç 5 dk bekle gibi sende bunların birini yapmadıysan ben oyunu bırakıcam :pff:

+21 raptorlar, shardlar emekle mi yapıldı zannediyorsun, F9Devil in o itemleri emek ile boss keserek mi yaptığına inanıyorsun, şimdi bu yorumu yazarken içten mi yazdın bunları sende k2 network yani knight online da hile yapmışsındır. Ona bakarsan millet oyuna girmek için premium alıyorlar ve forumlarda tek atma yöntemleri var örneğin şu siteyi aç 5 dk bekle gibi sende bunların birini yapmadıysan ben oyunu bırakıcam :pff:

Çoooook Doğru Usko x-trap ı nie kaldırdı anlamadım salaklık etmişler

şimdi uskoda hiçbir koruma sistemi yokmu

Sanırım Yok X-Trap'ı Kaldırmışlar .

şimdi uskoda hiçbir koruma sistemi yokmu

yok antisiz 1299 gibi :D ve oyunda bir çok acıklar vardır mutlaka burdaki bazı arkadaşlarımızın bunları cok rahat bulabileceğine inanıyorum .. :rock:

Arkadaşlar Bende Eskiden Koxpa Karşı Bir İnsandım.Ancak Kendim Gecenin Bi Saatinde Gmnin Bazı Yabancı Oyunculara İtem Verdigini Pelerin Atının Yerinde Boss Event Yapıp Onlara Yardım Etttigine Şahit oldum Ve O Saaten Sonra Uskoya Ve K2ye Karşı Herşeye Varım Dedim.

Yok Abi Bunlara İnat Koxpla Char Kascaksın.Oyunu Mahvedene Kadar Ki Zaten Artık O Aşamaya Geldi Sayılır.

xtrap kalktığna göre tıklamalı dupe yapılabilir demi :D

saNa 100% yüZ katiLiyoruM kaRdsm ..

Geri
Üst Alt