Kaliteli Mage partyleri özleyen eski playerleri konunun içine bekliyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan coders99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

coders99

Member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar. Knight online hayatıma 5 yıl gibi bir süre ara vermek zorunda kalmıştım son zamanlarda tekrardan knight online oynamaya başladım bir çok değişiklikler olmuş alışmak biraz zor oldu tabi bu değişiklikler ve yenilikler oyunun ruhunu tamamen olmasada baya öldürmüş . Son 3 aydır usko olsun pvp serverler olsun tek başıma takılıyorum. Ara sıra clanlara giriyorum çıkıyorum genelde solo takılıyorum. Çok eskiden bir mage clanım vardı sürekli birlikte oldugumuz ara verdigim süre içinde hepsi ile bağlantı mı kaybettim. Şimdi ise tekrardan kaliteli bir mage clan kurmayı planlıyorum. Boş zamanlarımızı eğlenerek geçirebileceğimiz muhabbet sohbet olan bir mage clan kurucam. Katılmak isteyen arkadaşlar için iletişim bilgilerimi yazımın sonunda paylaşacağım . Öncelikle clanımızı kurdugumuz da hangi serverde oynayacağım hakkında bir fikrim yok fakat yavaş yavaş toplanmaya başladığımız da serveri belirleriz diye düşünüyorum . Ko hayatım boyunca sadece mage oynadım ve her zaman komut verdim. Şimdi kuracağım clanın kafamda olusturdugum kurallarını sayıyorum uygun olan arkadaşlar buyursun gelsin.

Clan kuralları:
1) Clan arkadaşlarına saygılı olmak , küfürlü konuşmamak ve herzaman oyun içinde clan arkadaşlarına yardımcı ve paylaşımcı olmak.
2) Yaş sınırı kesinlikle 20 olmak.
3) Team speak , Skype v.b programları kullanmasını bilmek.
4) Gerekmediği sürece clan olarak pk atarken Ts'den veya Skype 'den gereksiz ve boş konuşmamak komutcunun komut vermesini engellememek.
5)Mage oynamayı gerçekten bilen sadece komuta göre haraket edip düz nova atıp gerisini bırakmak değil atılan pusunun durumuna göre karakteri yönlendirmeyi bilen nereden nasıl vurulacağını bilen oyunun her türlü kurnazlğını bilen mage olmak.
6) Oynadığımız serverlerde başka oyuncularla veya clanlarla hiç bir şekilde kavga küfürleşme v.b dialoglara girmeyen.
7) Bu da son kural olarak ekliyorum günde en az 3 veya 4 saatini oyuna ayırabilecek olmak yeterli.

Arkadaşlar şimdilik kafamda beliren kurallar bunlar daha sonra daha detaylı bir şekilde yenileri eklenebilir.

Kurmak istediğim clana katılmak isteyen arkadaşlar bana e-mail atarak ulaşabilirsiniz.

E-mail adresim: [email protected] buraya email attıgınız da size geri dönüş yaparım.

Dipnot olarak : ben komut vermeyi biliyorum ben şöyleyim ben böyleyim gibi insanlar gelmesin muhattabım olamaz. Kendisine prim yapmak isteyen varsa gitsin başka yerde yapsın .

Saygılar.

Düzenleme: Team ismini Xtra diye düşündüm. Efes extra dan aklıma geldi :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt