kanat yapımı.

Konu Yazar

burakpaker

Beşiktaşk ulan !
Şub
133
1
öncelikle merhaba arkadaşlar bilmeyen çok olduğundan ve oyunda 100e yakın pm aldım ve kanat yapımını burdanda paylaşmak istedim öncelikle the chaos eventine girmeniz gerekiyor bunun içinde üstünüzde map of chaos olması gerekir bunu nerden alıcam derseniz (white shadow captin)sirin adlı npcden alıcaksınız bu npc emc,luferson ve maradonda bulunmakta ardından the chaos event saatleri gelince üstten yazıcak ve join diceksiniz event saatleri şöyle ama oyun saati ile yazıyorum;03:00,12:00,15:00ve 22:00 yazıyor bunu oyunda sağ üst köşedeki kum saatinden görebilirsiniz ve şimdi chaos evente girdik diyelim ilk30saniye-45 saniye arası kimseye vuramassınız siz warrior gibi bir kişiye dönüşürsünüz ve hem nova hem warrior skill hemde görünmezlik basabilirsiniz bu eventte ilk 3e girerseniz mavi kutu ve voucher of oracle,mavi kutu,exp ve voucher of chaos kazanırsınız geldi sıra kanat almaya şimdi (white shadow captin)sirin'e gidiyoruz.
[exchange]voucher of oracle ye tıklıyoruz.2.ci olarak:Reward[noah] tıklıyoruz ve confirm diyerek kanat alıyoruz rastgele veriyor galiba kanatın özelliklerini bu kadar arkadaşlar. kolay gelsin.

bi teşekkürü çok görmeyin. alıntı değildir.

Cevap: kanat yapımı.

Chaos Evente Girmek mi ? Ben öyle yapmadım Test severindeyken sadece bir şeylere bastım o chaos npc'sinde 1ngün sonra bana o kağıdı verdi :) sonra Npc ye tekrar gittim 5nci yazıya sonra 2nci yazıya tıkladım kanat scroolunu verdi bu kadar

Cevap: kanat yapımı.

Chaos Evente Girmek mi ? Ben öyle yapmadım Test severindeyken sadece bir şeylere bastım o chaos npc'sinde 1ngün sonra bana o kağıdı verdi :) sonra Npc ye tekrar gittim 5nci yazıya sonra 2nci yazıya tıkladım kanat scroolunu verdi bu kadar

o beta olduğu için bedavaydı :)

Geri
Üst Alt