Karne Yaklaşıyor ben size kendi karnemı gosterem :) [Lise 1 Anadolu Lise'si]

Cevap: Karne Yaklaşıyor ben size kendi karnemı gosterem :) [Lise 1 Anadolu Lise'si]

Tebrik Ederim Gadeşim,Böyle Devam Et İlerde Ne Olucan Tahmin Edebiliyorum.İnşallah Aklın Başına Gelir ve 2.Dönem Derslere ağırlık Verirsin.

Cevap: Karne Yaklaşıyor ben size kendi karnemı gosterem :) [Lise 1 Anadolu Lise'si]

Yaw yaptıgın İlk hata Anadoluya gitmem :( Ama dersana ye başladım İşlh duzeltırım 2 . donem duz liseye gidicem Anadolu çok zor :( 8 Sınıfılara Tavsıyem Sayısalı iyi deyilse Sakın gitmesin hö :)

Senin Şimdi Sayısalın mı İyi Değil :D
Ulan Tüm Dersler Ya 0 Ya 1 :D 1 2 tane 2 görebildim şaşırdım onlarada :D dinkültürü bile 2

yaw amq Anadoluyu bu kadar zor bil miyordum sınavlar ust uste geldi yoksa sozelim iyi :) Sayısala Full çalıştım :D ama sonuç ortada Sozel zeka war ama Çalışmadıgımıdan kaybettim bi de derselere fazla çalışmadım :( İlk okuldan yenı çıktın olsun bu kadar :D

Boşuna okula gitme söyle baban seni sanayiye karpotacıya versin :S

Derslerin çok güzel başarılarının devamını dilerim (:

Saol Yaw Merak etmeyin :) Babam Fabrikator Para bol yanı babam olmasa amcam :) Yanı Çalışmamın Bir sebebi war :)

Teknik Lise 11. Sınıfım xD

karne.png

:D walla ben seneye ortaokul bitiyor Meslek lisesine gitmeyi planlıyorum bilişim teknolojileri / web tasarım / bilgisayar programcılığı okuyucam :) metehan karneni beyendım

Sözlü'leri uçurmuşlar...

Tabi bRo babanın parası var niye okuyasın ki :) Bak sen ne yap biLiyomusun o okuLu derhaL terket babasının parası oLmayan ve senden daha zeki biri girer beLki yerine boşuna yer kapLamamış oLursun. :)

Hedefin puan istemeyen yetenekle girilen bi bölüm istiyosan benim gibi 1. dönem hedefine göre karne getireceksin ( İstersen hepsi 1 olsun ) , 2. dönem kalmayacak kadar not alıp bırakıcaksın. Hedefin için pratik yapıcaksın :) Eğer puanlı bi yer düşünüyosan vay haline. Ha şöylede yapma az puanlı bölümleri seçip şuna gideyim falan seviceğin bi meslek düşün ona göre seçimini yap.

2. Dönemde sağlam karne bekliyorum senden :D Bırakma anadoluyu falan.. ( Ben lise 1 i fen lisesinde okudum 2 de düze geçtim orda devam ettim tavsiye etmem böyle bi olayı )

Hiç olmazsa ailene gerizekalı olmadığını göster :)

hö bu ne biçim karne

Sınavlar Üst Üste Geldi Diyo Ortaokulmu Burası Düz Lisede Farklı Sanki...xD

Tebrikler bu notlarla kesin geçersin anadolu lisesini :) Ben 0 die bir not hiç görmemiştim ama liseye kadar :)

Sınavlar Üst Üste Geldi Diyo Ortaokulmu Burası Düz Lisede Farklı Sanki...xD

Walla demek biz master fln yapsaymışız profesör olup çıkarmışız :) napalım bu meslekde kötü deil ama saat 7-9-10 a kadar hep iş yerindeyim yani bizim gibi adam olun diorum düz lise neden kötüdür söliim:

*Tembeller ordadır
*Hapçılar ordadır yani böle...

BÖYLE BİR KARNEYLE NASIL BUGKADAR RAHAT OLABİLİYORSUN A-N-L-A-M-I-Y-R-U-M yemin ediyorum ben üzülüyorum burada gençler bukadar relax olmayın bu ülkenin geleceği sizsini 3-4 sene sonra işe girmek için cv dolduracakken yazacak birşeyiniz olsun yazık ya sıfır nedemk :S

Şimdi Ameleliğin Zamanı Değil...

Bizene Senin Karnenden Emin Ol Sen anadoluya gitmek İsteyen Bir Amelesin.. ve Bu Notlar Senin Değil .. Ve Emin Ol Sen Bir Amelesin :)

Geri
Üst Alt