Kayıt sayfasına nasıl güvenlik kodu ekleyebilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dthorn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

dthorn

Member
Ağu
342
3
kayıt olurken spam ı engellemek için nasıl güvenlik kodu sordulabilirim kayıt sayfasında ?

bende güvenlik kodu olan register.php ye uyumlu process.php var sadece register.php de kodu nasıl göstericem onu bilmiyorum

tamam hallettim kendim sağolun xD

Son düzenleme:
Cevap: Kayıt sayfasına nasıl güvenlik kodu ekleyebilirim?

Sorunun çözümünü bizimle paylaşırsan diğer arkadaşlarda faydalanır örnek alıp geliştirebilirler

yani bende ki dosyalarla yaklaşık aynı dosyalar mı bilmem ama ( zaten başka registerlardan bakıpta yaparsınız kendiniz ben öyle buldum ) şöyle anlatayım mantığını. <? ile başlayıp $kod1 falan diye giden yer bu güvenlik kodu ekleme şeysinin başlangıcı bu ?> ile ( sanırsam böyle idi ) bitene yani php kodlaması bitene kadar kopyalayıp güvenlik kodu eklemek istediğiniz register.php nin kayıt ile ilgili alanının başladığı yerin başına koyuyorsunuz hani işte from action="register_process" falan oranın başına atıveriyorsunuz. anlayamayan olursa biraz daha iyi açıklamayı denerim

Sana Şöyle Bir yardımda buluna bilirim

bi kopaneL indir

Onun kayit.php register.php her ne ise onu ve ordaki güvenLik ile ilgili reismler olcak 0 1 2 3 4 5 sayılı işte onla birlikde register yani kayitol.php yi kendi kopaneline at ve kendine göre editle ;)

ya işinize lazım olan kodları ayırt edebilecek kadar biliyosanız işi ( ki ben sadece o kadar biliyorum ) size lazım olan kodları bir örneğe bakarak kullanmak istediğiniz dosyalara adapte edebilirsiniz biraz deneme yanılma ile sıkıca öğrenirsiniz. şahsen para karşılığı yaptıracağım paneli kendim yaptım istediğim gibi oldu çokta karlıyım şuan paramda cebimde keyfimde yerinde :D.

recaptcha die arat :) bulucağına eminim

Geri
Üst Alt