Kendi Duyurum(EnforceR)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EnforceR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

EnforceR

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Tem
996
8
Arkadaşlar Merhaba...
Siz server sahiplerine çok acıyorum ve mantığınıza fikir sunuyorum.Arkadaşlar malesef bazı arkadaşlar ellerine geçirdikleri programlarla serverlara saldırı yapmaktalar...Malesef ki siz kardeşlerimde buna sürekli kafa eyiyosunuz... Arkadaşlar Şöğle düşünün aylık bu servera para yatırıyosanız mutlaka birde geliri olması gerekli bir makul pus store yapın ve xSkip Alın Malesef ki sizler böğle giderse bırakıp gideceksiniz, bu arkadaşlara kapı bırakmamak için lütfen adam gibi bi güvenlik sistemi kurun kurun ki userler sizin kalıcı server olduğunuzu anlasınlar KÖRÜ KÖRÜNE iş yapmayınız.

(Bu bir reklam saçması değildir eğer AKUMA/ayhan Abiden başka bu sistemi satan bi arkadaş varsa ondan alınız ve sen ne saçmalıyosun arkadaşım derkende çektiğiniz çileyi düşünün ve KUL köpek olduğunuz serveri kapatan vatandaşları düşününüz)

Arkadaşlar birazcık düşünürseniz ne demek istediğimi anlarsınız...

UNUTMAYIN Kİ BİR TÜRK KESİNLİKLE BAŞKALARININ KARŞISINDA EĞİLMEZ...

Saygılarımla EnforceR
Bu Yazıyı Forum Adminleri, Moderatörler yazmamı istemedi sadece sizi düşündüğüm için yazdım EMEK ve ZAMAN kayıplarınızı önlemek için ve mutlaka aranızdan ben neden alacakmışım kardeşim diyen çıkacaktır o zman sende alıcaksın eline bi program sende atak yapacaksın

Zaygu & Zevgülerle....

o1.o1.2oo9 21:58.5

Cevap: Kendi Duyurum(EnforceR)

Çoğu kişi ticaret için yapmıyor bu işi ve uzun süreli de değil sadece heves ;)

Geri
Üst Alt