Kimde ne item var?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sanane31
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

sanane31

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
198
1
Merhaba arkadaşlar benim küçük bir serverim var.Kopanelime kimde ne item var bölümü eklemek istiyorum.Ama ben programlama bilmediğim için sizden rica edebilir miyim?Şimdiden teşekkürler.

Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Son düzenleme:
Cevap: Kimde ne item var?

Hayır ben kopanele herkezin görebileceği Kimde hangi itemler var bölümü eklemek istiyorum.yani herkezin göreceği şekilde.

Yardımlarınızı bekliyorum.Bi de hiç bir şekilde açığı olmayan kopanel verirmisiniz.şifre falan değiştirebilsin userler.

yardım edin lütfen çok lazım.

Düşünen biri var mı?

Son düzenleme:

Hayır ben kopanele herkezin görebileceği Kimde hangi itemler var bölümü eklemek istiyorum.yani herkezin göreceği şekilde.

Yardımlarınızı bekliyorum.Bi de hiç bir şekilde açığı olmayan kopanel verirmisiniz.şifre falan değiştirebilsin userler.

yardım edin lütfen çok lazım.

Düşünen biri var mı?

Şöle bişe olur belki inventory editlerken itemler tablosu varya ordan yararlanıp yaparsın mesela adamın inventorysine yeni item girdimi felan item tablosunda gözüküyor yani burdan bişe yaparsın.

ŞU statları gösteren kopaneli stritem göstersek okumazmı ? yada yeni bir table açıp tüm herkezin orda item gösterilip, kopanele o şekildemi aktarılması lazım?Burda yapacak arkadaşlar var ama uğraşmıyorlar :)

ŞU statları gösteren kopaneli stritem göstersek okumazmı ? yada yeni bir table açıp tüm herkezin orda item gösterilip, kopanele o şekildemi aktarılması lazım?Burda yapacak arkadaşlar var ama uğraşmıyorlar :)

Akıllıca :)

Arkadaşım Statları gösterir de stritemden itemleri gösterir mi bilemem ama dediğim yoldan yaparsan olur ßen yapıyım dicem ama yarın yolculuk var dinleniyorum ^^ Belki Yaparım Birazdan.

Yaparsan çok iyi olur çünkü ben programlama bilmiyorum.teşekkürler.

Geri
Üst Alt