Kıral Para Dağıtma Sorunu

Konu Yazar

sahtecihaneso

Member
Haz
48
0
Arkadaslar Ork Kral para verince birine ebenezer kapanıyor forumlarda bahseden var ama çözümü acıklayan yok biri demiş para dagıtma bugu yüzünden /revard kapatıldı

banada bu lazım bu olayı nasıl yapacaz yada baska bi çözümü varsa yazarmısınız

Cevap: Kıral Para Dağıtma Sorunu

Şuan Buna Çözüm Bulanamadı Kral Para Dağıtınca Ebenzer Kapatıo Kendını Ama Çözüm Bulunursa İlk Burda Bulabilirsiniz :)

Öyle bir sorun oldugunu bilmiyordum bugün söylediler banada böyle böyle diye bakalım nedeni neymis ^^

Evet prize kullanınca sorun veriyor. düzeltilse güzel olucak krallar iş yapar hiç olmazsa

peki sadece o para dagıtma olayını disable edebilirmiyiz db den yada ebenezerden gecici çözüm yani sora da iş çözülünce düzeltiriz sünkü su anda kralları iptal ettim

evet ona uğraşıyorum iptal edersem söyleyeceğim

peki sadece o para dagıtma olayını disable edebilirmiyiz db den yada ebenezerden gecici çözüm yani sora da iş çözülünce düzeltiriz sünkü su anda kralları iptal ettim

denemedim ama ebenezeri hexleyip o kodu silersen olur sanirim.

gercekten iyi olur db de proceduresi var ama bozukluk varmı bilmiyorum

prosedürdeki bytypeler ile ilgili bir sorun diyecegim ama söyle birsey de var prosedürde problem olsa aujard hata vermesi lazim ebenezer gidiyor aujard saglam :) delos parasini falan alma calisiyor onlari kontrol edip tekrar ayarlayalim bakalim neyle karsilasacagiz.

Arkadaşlar para sorunu olmayan serverda kralın para vermesini çözseniz ne yazacak ki :) Zor bir server olacak veya en azından para yapmak zor olacak anca kral o parayı dağıtacak...

şimdi adam çözmesini biliyorsa ama serverında gerek yok diye çözmemesi mi lazım zor server var kolay olan zora yardım etmesin mi :)

Simdilik yapacagınız şey krallara sakın /prize kullanmayın demek olmalı :)

ilgileniyorum databaseten kaynaklanan bir sorun bytype ile ilgili oldugunu düşünüyorum

Arkadaşlar para sorunu olmayan serverda kralın para vermesini çözseniz ne yazacak ki :) Zor bir server olacak veya en azından para yapmak zor olacak anca kral o parayı dağıtacak...

simdilik trade ile idare etsin o zaman :D

tabi sen oyle dusunuyorsun ama olay oyle deil dene ondan sonra gel konus burda ebenezer kapatıyor o komut yani para ihtiyacı olmayan bir server dahi olsa kral yaptıgın adam serveri kapatabilir down yazılmadıgı icin her seferinde roolback atıcaktır

Geri
Üst Alt