O Konu Yazar onur1122 Member Kas 597 0 18 Ağu 2009 #1 evet başlıktada belirttiğim gibi knight a launcher den girdikten sonra ekran siyah oluyor ve öylece kalıyorr. yardım edenlere şimdiden teşekkürü borç bilirim.
evet başlıktada belirttiğim gibi knight a launcher den girdikten sonra ekran siyah oluyor ve öylece kalıyorr. yardım edenlere şimdiden teşekkürü borç bilirim.
B berk1234 New Member May 9 0 18 Ağu 2009 #2 Cevap: knight a qirerken siyah ekran knightonline exenin adını knight online exe yapınız knight online ayrı olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi oyunlar
Cevap: knight a qirerken siyah ekran knightonline exenin adını knight online exe yapınız knight online ayrı olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi oyunlar
O Konu Yazar onur1122 Member Kas 597 0 18 Ağu 2009 #3 Cevap: knight a qirerken siyah ekran yardım için teşekkür ederim ama dediğin olmadı ne yazıkki.
sadafa4 New Member Mar 25 0 18 Ağu 2009 #4 Cevap: knight a qirerken siyah ekran Exende bi problem yok clientinde bi problem wardır Db ile alakası bile yok
Cevap: knight a qirerken siyah ekran Exende bi problem yok clientinde bi problem wardır Db ile alakası bile yok