R Konu Yazar RuzqaR. New Member Şub 4 0 28 Ocak 2012 #1 Önerileri olan yokmu pvpyi yeni yükledim sinir oldum geceden beri yardım@ Win7 işletim sistemim Moderatör tarafında düzenlendi: 28 Ocak 2012
S sabotaj12 New Member Ara 2,019 0 30 Ocak 2012 #2 Cevap: Knight Online Client Çalışmayı Durdurdu ! 1. İhtimal : Virüs PRogramı 2. İhtimal Ki %90 bu olabilir : Client Bozuk Yenile
Cevap: Knight Online Client Çalışmayı Durdurdu ! 1. İhtimal : Virüs PRogramı 2. İhtimal Ki %90 bu olabilir : Client Bozuk Yenile
R Konu Yazar RuzqaR. New Member Şub 4 0 31 Ocak 2012 #3 Cevap: Knight Online Client Çalışmayı Durdurdu ! hangi virus programını kullanıyım delirdim bi yardım Hönk
Cevap: Knight Online Client Çalışmayı Durdurdu ! hangi virus programını kullanıyım delirdim bi yardım Hönk
B buff258 New Member Nis 14 0 4 Şub 2012 #4 Cevap: Knight Online Client Çalışmayı Durdurdu ! Virüs programı istiyorsan bunu kullanmanı öneriyorum: "Microsoft Security Essentials"
Cevap: Knight Online Client Çalışmayı Durdurdu ! Virüs programı istiyorsan bunu kullanmanı öneriyorum: "Microsoft Security Essentials"